Asociatia Medicilor de Familie Mures

Something went wrong with the connection!

Conferinte MEDICALE Targu Mures

Incepând cu 01.04.2017 orice informaţie deţinută de Asociaţie se va transmite doar către membrii care au achitată cotizaţia pentru anul 2017.

 

Dragi colegi,

Avem deosebita bucurie sa va invitam la prima Conferinta Medic.ro organizata la Tg. Mures, manifestare creditata cu 9 credite EMC. Evenimentul va avea loc in perioada 1-2 noiembrie 2018 in incinta Hotelului Imperial Inn (fostul Hotel President). 

Va rugam sa tineti cont de faptul ca,in conformitate cu prevederile Deciziei nr. 12/2018, la evenimentele de educatie medicala continua creditate EMC, CNP-ul a fost inlocuit cu CUIM (codul unic de identificare a medicului) ce se gaseste pe Certificatul de Membru eliberat de Colegiul Medicilor din Romania.

Va rugam ca atunci cand va prezentati la astfel de evenimente sa aveti la dumneavoastra acest cod. Pentru a putea beneficia de cele 9credite EMC, este OBLIGATORIU CA INSCRIEREA SA SE FACA CU CODUL C.U.I.M.

Va asteptam cu drag!

Cu stima,

Echipa MEDIC.RO si 

Conducerea AMMG-MF Mures


 

invitatie medic.ro TgMures 1 – 2 noiembrie 2018

 

———————————————————————————————————————————–

Stimați colegi,
Cu deosebită plăcere vă adresăm invitația de a participa la A III – a Topmed Conferinta: Pacientul cu afectiuni tumorale din perspectiva multidisciplinara. Abordare personalizata a diagnosticului si tratamentului , organizata la Tg.Mures, in perioada 22-24 Noiembrie 2018 de către Asociatia TopPlus si Colegiul Medicilor din Romania, cu sprijinul Centrului Medical TOPMED.

Manifestarea stiintifica este acreditata cu credite EMC de catre Colegiul Medicilor din Romania

 

DATE CONTACT:

Organizator: Asociatia Top Plus, Targu-Mures, Dorobantilor nr.1
Persoana de contact: UIFALEAN GABRIELA
Telefon: +40 729 123 779
Email: asociatia@topmed.ro

 

  

 

 

 

 

 

 


 

Manifestarile sunt dedicate membrilor si invitatiilor Asociatiei Medicilor Medicina Generala – Medicina de Familie. Aceste persoane vor primi prin email si sms detalii legate de locatie si programul manifestarii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.