Asociatia Medicilor de Familie Mures

Something went wrong with the connection!

Conferinte MEDICALE Targu Mures

Incepând cu 01.04.2017 orice informaţie deţinută de Asociaţie se va transmite doar către membrii care au achitată cotizaţia pentru anul 2017.

 

Dragi colegi,
Ne bucuram sa va anuntam ca programul preliminar, detaliat pe zile, este disponibil pe site-ul oficial al Conferintei. Daca doriti sa-l parcurgeti, va rugam sa accesati: http://conferinta.arepmf.ro/program/
De asemenea, inscrierile la sesiunile ce se vor desfasura simultan in cadrul Conferintei AREPMF de la Targu Mures, continua.
Mai multe detalii in acest linkIMPORTANT:

1.       locurile la aceste sesiuni sunt limitate, va rugam sa va inscrieti din timp!!

2.       pentru a participa la lucrari trebuie sa fiti inscris la Conferinta si sa platiti taxa de participare.

                              

Va reamintim ca perioada de inscrieri cu taxa redusa s-a prelungit pana la data de  10 februarie

Manifestarea este creditata de catre CMR cu20 puncte EMC

ECHIPA ORGANIZATORICA AREPMF

Mai multe detalii pe: conferinta.arepmf.ro

INSCRIERE MEDIC

INSCRIERE ASISTENT

TAXE MEDICI

 


 


 

 

Medical Forum Târgu Mureș 2018 – Sănătatea, între prevenție și aderența la tratament , ce se va desfășura în perioada 6-7 martie, la Hotel Imperian Inn, salon Royal.

 

 

 

 

 


Proiectul 
SonoGenABC
 “Ecografia în Cabinetul Medicului de Familei –  furnizează informații utile tuturor medicilor, cu sau fără competență în ultrasonografie, care iși doresc să își completeze consultul clinic cu informații obținute prin metoda ecografică.

Medicii au 3 luni la dispoziție pentru acest demers educațional (conturile grupului țintă vor fi deschise pe platforma www.ultrasonografia.ro, raminind deschise 3 luni). Alaturi de  învățarea online pe platformă vor fi si 3 workshop-uri (3 module) organizate pentru consolidarea informațiilor teoretice și practice. Fiecare modul se va desfășura sub forma de workshop cu durata de o zi și jumatate, (cursuri teoretice, cazuri clinice și activități practice), la final de săptămână (sâmbătă 8 ore, iar duminică 4 ore).
 
ARSUS este furnizor acreditat EMC (am atasat acreditarea pentru anul 2018). 
Pentru fiecare Workshop vom depune documentatia de avizare (Colegiul Medicilor Mures) si creditare (Colegiului Medicilor din Romania) cu o luna inainte, conform regulamentelor in vigoare.
La finalul proiectului, medicii vor susține un examen atât teoretic cât și practic, pentru absolvirea acestui proiect. 
Inscrierea la proiect implica participarea la toate cele 3 module (primavara 2018). Proiectul vizeaza un grup tinta de 40 de medici.
 
Menționăm  că această formare nu se substituie programului de formare pentru obținerea atestatului de studii complementare în Ultrasonografie Generală.  
 
Va rugam sa sustineti Asociatia ARSUS pentru mediatizarea proiectului SonoGenABC  (sub coordonarea Dlui Prof dr Radu Badea) in rindul medicilor din judetul Mures, pentru organizarea lui la Tirgu Mures, in primavara 2018 (final martie, final aprilie, final mai).
 
Descrierea proiectului se gaseste si online la adresa: http://ultrasonografia.ro/sonogen/
 

Inscrieri:

Gabriela Uifalean

Tel: 0745431150

uifalean.gabriela@topmed.ro

 

Manifestarile sunt dedicate membrilor si invitatiilor Asociatiei Medicilor Medicina Generala – Medicina de Familie. Aceste persoane vor primi prin email si sms detalii legate de locatie si programul manifestarii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.