Asociatia Medicilor de Familie Mures

Something went wrong with the connection!

GDPR – Politica de Confidentialitate

I. Informații generale
Confidențialitatea datelor cu caracter personal este una dintre preocupările principale ale Amfms, cu sediul în Targu Mures, Str. Victor Babes nr 7, în calitate de operator de date.
Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet www.amfms.ro

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
II.1. Dacă sunteți client al Site-ului, Amfms va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi nume şi prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul în care utilizați Site-ul, de exemplu comportamentul / preferinţele / obişnuințele dumneavoastră în cadrul interactiunii cu site-ul amfms.ro, precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul creării contului de utilizator, în contextul plasării unei comenzi prin intermediul site-ului sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea mijloacelor noastre de comunicare in mediul online.
II.2. Dacă sunteți vizitator al Site-ului, Amfms va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact / întrebări / reclamații, în măsura în care ne contactați în acest fel.
III. Scopurile și temeiurile de prelucrării
III.1. Dacă sunteți client al Site-ului, Amfms prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:
pentru desfășurarea relației contractuale dintre dumneavoastră şi Amfms, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea şi facturarea comenzii plasate pe Site, informarea dumneavoastră asupra stării comenzii, eventuala organizare a returului de produse comandate etc.
pentru îndeplinirea obligațiilor legale care obligă Amfms în contextul serviciilor prestate prin intermediul Site-ului, inclusiv a obligațiilor în materie fiscală, precum și în materie de arhivare.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop este necesară în baza unor obligații legale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este necesară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea Amfms de a respecta obligațiile legale care îi revin și deci în imposibilitatea de a vă oferi serviciile prin intermediul Site-ului.
pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms) de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de Amfms, prin intermediul Site-ului.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.
Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.
în scopul efectuării diverselor analize, raportări privind modul de funcționare a Site-ului, realizarea de profiluri de preferinţe de consum, în principal, în vederea îmbunătăţiri experienței oferite pe Site.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al Amfms de a îmbunătății permanent experiența clienților pe Site. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

III.2. Dacă sunteți vizitator al Site-ului, Amfms prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:
pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms), de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de Amfms, prin intermediul Site-ului.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.
pentru rezolvarea plângerilor, reclamaţiilor şi pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăţii experiența dumneavoastră oferită pe Site.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al Amfms de a asigura funcționarea corectă a Site-ului, precum și pentru a îmbunătății permanent experiența vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin soluționarea diferitelor comentarii, întrebări sau reclamații.
Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.
IV. Durata pentru care vă prelucrăm datele
In general, Amfms va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.
În cazul în care sunteți client, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform obligaţiilor legale care revin în sarcina Amfms (de ex., în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite).
Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, Amfms va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de Amfms pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

V. Dezvăluirea datelor cu caracter personal
Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, Amfms poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină Amfms în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:
pentru administrarea Site-ului; în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către [deținătorul website-ului] prin intermediul Site-ului; pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;
pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;
pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;
atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.

VI. Transferul datelor cu caracter personal
Datele cu caracter personal furnizate către Amfms pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

VII. Drepturile de care beneficiați
În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:
dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către Amfms, conform celor descrise în prezentul document;
dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea Amfms[deținătorul website-ului] cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de către Amfms a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate.
dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), în cazul in care se aplică unul dintre următoarele motive:
acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
în cazul în care persoana vizată se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;
în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;
datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta căruia se află operatorul.
Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, Amfms să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;
dreptul la restricționarea prelucrării în măsura în care :
persoana contestă exactitatea datelor, pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;
operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau
persoana vizată s-a opus prelucrării (altele decât cele de marketing direct), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.
dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către Amfms către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
dreptul la opoziție – în ceea ce privește activitățile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos;
în orice moment, din motive legate de situația particulară în care se află persoana vizată, ca datele care o vizează să fie prelucrate în temeiul interesului legitim al [deținătorul website-ului]sau în temeiul interesului public, cu excepția cazurilor în care Amfms poate demonstra că are motive legitime și imperioase care justifică prelucarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanță;
în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, că datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct.
dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;
dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.
Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: admin@ amfms.ro.

Banner

Facebook

Aboneaza-te aici

Banner

INFORMATII UTILE

Reclamatii

 

 

 

STIRILE ZILEI

Umilinta de a profesa ca medic in Romania.

Umilinta de a profesa ca medic in Romania.   0

read more
Anticoncepţionale bărbăteşti trec testul de siguranţă

Anticoncepţionale bărbăteşti trec testul de siguranţă   0

read more
Toată lumea are celule canceroase în corp. Cum previi să se transforme în tumori

Toată lumea are celule canceroase în corp. Cum previi să se transforme în tumori   0

read more
Specializarea la care există un medic la un milion de oameni, în România

Specializarea la care există un medic la un milion de oameni, în România   0

read more
Cazul copilului mort la Sanador. Raport: Medicii au greșit, au fost sancționați cu un vot de blam

Cazul copilului mort la Sanador. Raport: Medicii au greșit, au fost sancționați cu un vot de blam   0

read more
Mama copilului mort la Sanador: Colegiul Medicilor nu ar trebui să mai existe, e o gaură neagră

Mama copilului mort la Sanador: Colegiul Medicilor nu ar trebui să mai existe, e o gaură neagră   0

read more
Dezinfectante de proastă calitate în spitale. Medic: Infecțiile fungice la pacienții cu imunitate scăzută pot determina decesul

Dezinfectante de proastă calitate în spitale. Medic: Infecțiile fungice la pacienții cu imunitate scăzută pot determina decesul   0

read more

Mesajul CNAS de Ziua Mondială de Luptă Împotriva Tuberculozei   0

read more
De câte ori trebuie să mestecăm alimentele? Greșeala pe care o facem atunci când mâncăm

De câte ori trebuie să mestecăm alimentele? Greșeala pe care o facem atunci când mâncăm   0

read more
Plantele medicinale pot avea efecte adverse grave. Când să ne ferim de ele

Plantele medicinale pot avea efecte adverse grave. Când să ne ferim de ele   0

read more
Au crescut salariile medicilor, au crescut și șpaga și dezinteresul. „Că îngrijește 2 sau 100, el și-a luat banul”

Au crescut salariile medicilor, au crescut și șpaga și dezinteresul. „Că îngrijește 2 sau 100, el și-a luat banul”   0

read more
Au crescut salariile medicilor, au crescut și șpaga și dezinteresul. „Că îngrijește 2 sau 100, el și-a luat banul”

Au crescut salariile medicilor, au crescut și șpaga și dezinteresul. „Că îngrijește 2 sau 100, el și-a luat banul”   0

read more
Un spital din România cere ajutor Ambasadei SUA

Un spital din România cere ajutor Ambasadei SUA   0

read more
„Cremele nu fac să
dispară boala hemoroidală“

„Cremele nu fac să dispară boala hemoroidală“   0

read more
Ştiai că ridurile pot spune multe despre sănătatea ta?

Ştiai că ridurile pot spune multe despre sănătatea ta?   0

read more
E. Andronescu, la Digi24: Să stai în spital pentru probleme la coloană nu s-ar justifica decât dacă faci o operaţie

E. Andronescu, la Digi24: Să stai în spital pentru probleme la coloană nu s-ar justifica decât dacă faci o operaţie   0

read more
Județul cu un dentist la 700 de oameni. Localnic: O mai lipesc oleacă cu pastă, mai țin alcool

Județul cu un dentist la 700 de oameni. Localnic: O mai lipesc oleacă cu pastă, mai țin alcool   0

read more
De ce cred românii în propaganda antivaccin? Dr. Mihai Craiu: Nu îndrăznesc să întrebe, le e mai ușor să caute pe internet

De ce cred românii în propaganda antivaccin? Dr. Mihai Craiu: Nu îndrăznesc să întrebe, le e mai ușor să caute pe internet   0

read more
Cum s-a văzut confruntarea dintre medicul Mihai Craiu și Olivia Steer: „Se spune că imaginile fac cât o mie de cuvinte”

Cum s-a văzut confruntarea dintre medicul Mihai Craiu și Olivia Steer: „Se spune că imaginile fac cât o mie de cuvinte”   0

read more
Medic: Dacă mâine mi se dă voie să încep, de mâine în 6 luni producem extracte de canabis în România

Medic: Dacă mâine mi se dă voie să încep, de mâine în 6 luni producem extracte de canabis în România   0

read more
Caz foarte rar: o femeie a putut să-i doneze un rinichi soțului

Caz foarte rar: o femeie a putut să-i doneze un rinichi soțului   0

read more
Pacient mort, după ce operația ar fi fost făcută de un voluntar

Pacient mort, după ce operația ar fi fost făcută de un voluntar   0

read more
Guvernul se gândește să legalizeze canabisul în scop medical. Ce țări au mai făcut-o

Guvernul se gândește să legalizeze canabisul în scop medical. Ce țări au mai făcut-o   0

read more

Arhiva

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

ADT Healthcare offers free help and assistance to people suffering from drug and alcohol addiction. Contact: 0800 088 66 86

adt-logo
Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.
?>