Asociatia Medicilor de Familie Mures

Something went wrong with the connection!

GDPR – Politica de Confidentialitate

I. Informații generale
Confidențialitatea datelor cu caracter personal este una dintre preocupările principale ale Amfms, cu sediul în Targu Mures, Str. Victor Babes nr 7, în calitate de operator de date.
Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet www.amfms.ro

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
II.1. Dacă sunteți client al Site-ului, Amfms va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi nume şi prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul în care utilizați Site-ul, de exemplu comportamentul / preferinţele / obişnuințele dumneavoastră în cadrul interactiunii cu site-ul amfms.ro, precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul creării contului de utilizator, în contextul plasării unei comenzi prin intermediul site-ului sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea mijloacelor noastre de comunicare in mediul online.
II.2. Dacă sunteți vizitator al Site-ului, Amfms va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact / întrebări / reclamații, în măsura în care ne contactați în acest fel.
III. Scopurile și temeiurile de prelucrării
III.1. Dacă sunteți client al Site-ului, Amfms prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:
pentru desfășurarea relației contractuale dintre dumneavoastră şi Amfms, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea şi facturarea comenzii plasate pe Site, informarea dumneavoastră asupra stării comenzii, eventuala organizare a returului de produse comandate etc.
pentru îndeplinirea obligațiilor legale care obligă Amfms în contextul serviciilor prestate prin intermediul Site-ului, inclusiv a obligațiilor în materie fiscală, precum și în materie de arhivare.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop este necesară în baza unor obligații legale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este necesară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea Amfms de a respecta obligațiile legale care îi revin și deci în imposibilitatea de a vă oferi serviciile prin intermediul Site-ului.
pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms) de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de Amfms, prin intermediul Site-ului.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.
Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.
în scopul efectuării diverselor analize, raportări privind modul de funcționare a Site-ului, realizarea de profiluri de preferinţe de consum, în principal, în vederea îmbunătăţiri experienței oferite pe Site.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al Amfms de a îmbunătății permanent experiența clienților pe Site. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

III.2. Dacă sunteți vizitator al Site-ului, Amfms prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:
pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms), de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de Amfms, prin intermediul Site-ului.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.
pentru rezolvarea plângerilor, reclamaţiilor şi pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăţii experiența dumneavoastră oferită pe Site.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al Amfms de a asigura funcționarea corectă a Site-ului, precum și pentru a îmbunătății permanent experiența vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin soluționarea diferitelor comentarii, întrebări sau reclamații.
Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.
IV. Durata pentru care vă prelucrăm datele
In general, Amfms va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.
În cazul în care sunteți client, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform obligaţiilor legale care revin în sarcina Amfms (de ex., în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite).
Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, Amfms va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de Amfms pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

V. Dezvăluirea datelor cu caracter personal
Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, Amfms poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină Amfms în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:
pentru administrarea Site-ului; în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către [deținătorul website-ului] prin intermediul Site-ului; pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;
pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;
pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;
atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.

VI. Transferul datelor cu caracter personal
Datele cu caracter personal furnizate către Amfms pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

VII. Drepturile de care beneficiați
În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:
dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către Amfms, conform celor descrise în prezentul document;
dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea Amfms[deținătorul website-ului] cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de către Amfms a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate.
dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), în cazul in care se aplică unul dintre următoarele motive:
acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
în cazul în care persoana vizată se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;
în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;
datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta căruia se află operatorul.
Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, Amfms să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;
dreptul la restricționarea prelucrării în măsura în care :
persoana contestă exactitatea datelor, pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;
operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau
persoana vizată s-a opus prelucrării (altele decât cele de marketing direct), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.
dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către Amfms către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
dreptul la opoziție – în ceea ce privește activitățile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos;
în orice moment, din motive legate de situația particulară în care se află persoana vizată, ca datele care o vizează să fie prelucrate în temeiul interesului legitim al [deținătorul website-ului]sau în temeiul interesului public, cu excepția cazurilor în care Amfms poate demonstra că are motive legitime și imperioase care justifică prelucarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanță;
în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, că datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct.
dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;
dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.
Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: admin@ amfms.ro.

Pregatirea cabinetelor pentru COVID 19

 

OMS România: Material – personalul medical.  Descarca documentul

OMS România: Materiale informative pentru locul de muncă:  Descarca documentele

Ministerul Sănătății: Măsuri  recomandate pentru populație (12 martie) – link

 

 

 

Video confecționare mască și vizor de protecție

Banner

Adio durere

Facebook

Aboneaza-te aici

Banner

INFORMATII UTILE

Reclamatii

 

 

 

STIRILE ZILEI

Umilinta de a profesa ca medic in Romania.

Umilinta de a profesa ca medic in Romania.   0

read more
„Curentul ne îmbolnăvește”, un mit specific românesc. Dr. Mihai Craiu: E mai periculos aerul condiționat!

„Curentul ne îmbolnăvește”, un mit specific românesc. Dr. Mihai Craiu: E mai periculos aerul condiționat!   0

read more
INTERVIU. Mihnea Boștină, virusolog: Marea problemă a vaccinului anti-COVID este că s-ar putea să fie foarte puțin eficient

INTERVIU. Mihnea Boștină, virusolog: Marea problemă a vaccinului anti-COVID este că s-ar putea să fie foarte puțin eficient   0

read more
Experiment al cercetătorilor români. Cât rezistă coronavirusul pe diferite suprafețe, inclusiv pe o felie de pâine

Experiment al cercetătorilor români. Cât rezistă coronavirusul pe diferite suprafețe, inclusiv pe o felie de pâine   0

read more
Dr. Cristian Paleru: „Chimioterapia e 
otrăvire controlată, 
dar executată bine permite rezultate fantastice“

Dr. Cristian Paleru: „Chimioterapia e otrăvire controlată, dar executată bine permite rezultate fantastice“   0

read more
Viaţa cu hepatita
C: „Aveam dureri musculare atât de intense încât ajunsesem să merg ore în şir
prin oraş doar ca să obosesc“

Viaţa cu hepatita C: „Aveam dureri musculare atât de intense încât ajunsesem să merg ore în şir prin oraş doar ca să obosesc“   0

read more
De câte ori s-a testat Raed Arafat pentru coronavirus?

De câte ori s-a testat Raed Arafat pentru coronavirus?   0

read more
Obiceiul nesănătos pe care îl au mulți români și care slăbește organismul în lupta cu coronavirusul

Obiceiul nesănătos pe care îl au mulți români și care slăbește organismul în lupta cu coronavirusul   0

read more
Organizaţia Mondială a Sănătăţii: COVID-19 ar putea omorî 2 milioane de oameni, înainte de utilizarea vaccinului la scară largă

Organizaţia Mondială a Sănătăţii: COVID-19 ar putea omorî 2 milioane de oameni, înainte de utilizarea vaccinului la scară largă   0

read more
Diplomă de excelenţă la Romanian Healthcare
Awards 2020, pentru consilierea medicală gratuită a 1.000 de persoane, prin telemedicină,
în pandemie

Diplomă de excelenţă la Romanian Healthcare Awards 2020, pentru consilierea medicală gratuită a 1.000 de persoane, prin telemedicină, în pandemie   0

read more
Donald Trump vrea să ieftinească medicamentele şi serviciile medicale

Donald Trump vrea să ieftinească medicamentele şi serviciile medicale   0

read more
Omenirea se apropie de 1 milion de decese provocate de Covid-19. Cercetător: Numărul real ar putea fi dublu

Omenirea se apropie de 1 milion de decese provocate de Covid-19. Cercetător: Numărul real ar putea fi dublu   0

read more
Atac informatic la un centru de testare pentru coronavirus din București. Pacienții primesc SMS-uri false că sunt infectați

Atac informatic la un centru de testare pentru coronavirus din București. Pacienții primesc SMS-uri false că sunt infectați   0

read more
Concediile medicale pentru izolare și carantină, plătite cu prioritate. Măsuri prelungite pentru funcționarea sistemului de sănătate

Concediile medicale pentru izolare și carantină, plătite cu prioritate. Măsuri prelungite pentru funcționarea sistemului de sănătate   0

read more
VIDEO Medic legist: „Se moare de COVID-19. Este evident din punct de vedere ştiinţific”

VIDEO Medic legist: „Se moare de COVID-19. Este evident din punct de vedere ştiinţific”   0

read more

Comunicat indisponibilitate platforma PIAS   0

read more
O femeie din Slatina a rămas fără un picior după ce medicii au tratat-o pentru Covid, dar i-au ignorat durerile puternice de la gambă

O femeie din Slatina a rămas fără un picior după ce medicii au tratat-o pentru Covid, dar i-au ignorat durerile puternice de la gambă   0

read more
Rafila, despre evoluția epidemiei de Covid-19: „Important e să avem o creștere rezonabilă, să nu depășească 10-20%”

Rafila, despre evoluția epidemiei de Covid-19: „Important e să avem o creștere rezonabilă, să nu depășească 10-20%”   0

read more
„Maraton chirurgical”. Medicii de la Spitalul Militar au efectuat o intervenţie care a durat 24 de ore

„Maraton chirurgical”. Medicii de la Spitalul Militar au efectuat o intervenţie care a durat 24 de ore   0

read more
Un sezon în care se combină toate virusurile. În țările unde a fost sezon gripal s-au constatat efecte diferite față de anii anteriori

Un sezon în care se combină toate virusurile. În țările unde a fost sezon gripal s-au constatat efecte diferite față de anii anteriori   0

read more

Primul copil din România ajuns la terapie intensivă din cauza coronavirusului respiră singur   0

read more
Preotul militar al Garnizoanei Timișoara, diagnosticat cu COVID, a murit la 37 de ani

Preotul militar al Garnizoanei Timișoara, diagnosticat cu COVID, a murit la 37 de ani   0

read more
Ce este plasma convalescentă și de ce o folosim în tratamentul COVID-19

Ce este plasma convalescentă și de ce o folosim în tratamentul COVID-19   0

read more

Arhiva

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.
?>