Previous Article
Salariile ca in OccidentNext Article

COMUNICAT – Consultări cu organizaţiile patronale, sindicale şi profesionale reprezentative din domeniul medical

Prin prezenta vă comunicăm faptul că întâlnirea din data de 23.02.2018 ora 14.30, privind segmentul Dispozitivele medicale destinate recuperării unor deficienţe organice sau funcţionale în ambulatoriu din cadrul consultărilor cu organizaţiile patronale, sindicale şi profesionale reprezentative din domeniul medical cu tema Proiectul de Ordin al ministrului sănătăţii şi al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate privind aprobarea Normelor metodologice de aplicare în anul 2018 a Hotărârii Guvernului pentru aprobarea pachetelor de servicii şi a Contractului-cadru care reglementează condiţiile acordării asistenţei medicale, a medicamentelor și a dispozitivelor medicale, în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anii 2018 – 2019, a fost reprogramată în data de 27.02.2018, orele 10.00-12.00

CNAS

CNAS COMUNICAT – Au intrat în vigoare noile prevederi privind modul de acordare a concediilor medicale .   0

Astăzi, 27 martie 2020, a fost publicat în Monitorul Oficial Ordinul ministrului sănătăţii şi al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate nr. 502/417 pentru modificarea şi completarea Normelor de [...]

Comunicat: Reglementari privind eliberarea deciziilor de carantina si a concediilor medicale pentru carantina si izolare   0

Min. Sănătății vrea să includă și focarele în calculul ratei de infectare COVID. De aceasta depind restricțiile și deschiderea școlilor   0

Un spray nazal dezvoltat de cercetători din Turcia ucide coronavirusul într-un minut. Un produs similar va fi lansat și în Franța   0

România primește săptămânal 14.000 de doze de la Moderna, însă acestea stau în depozit   0

Vaccinarea persoanelor de peste 65 de ani, blocată în Cluj și Tulcea. Centrele de bătrâni, informate că nu sunt doze suficiente   0

Rafila, către medicul român din SUA care recomandă Ivermectina: Nu ar trebui să recomandați medicamentul. Poate avea consecințe grave   0

Comunicat – mentenanță platforma PIAS   0

Procedură: Ce trebuie să facă o persoană dacă s-a infectat cu coronavirus după prima doză de vaccin   0

Organizaţia Mondială a Sănătăţii face noi recomandări pentru tratarea pacienţilor COVID   0

Gheorghiţă: Avem deficit de doze de 117.000. Din 28 ianuarie, se amână cu 10 zile persoanele programate care deservesc zone esenţiale   0

Timiş: Trei cadre medicale infectate cu SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore

Timiş: Trei cadre medicale infectate cu SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore   0

Chirurgia robotică este chirurgie minim invazivă la superlativ

Chirurgia robotică este chirurgie minim invazivă la superlativ   0

Adrian Marinescu: Mutația britanică a virusului SARS-CoV-2 nu afectează vaccinul. Ce spune medicul despre vaccinarea asimptomaticilor   0

Manifestări neurologice ale infecţiei cu SARS CoV-2 în timpul bolii şi după vindecare   0

Alexandru Rafila: Trebuie să ajungem la 100.000 de vaccinări pe zi ca să ne putem atinge obiectivul   0

Tulpina britanică a coronavirusului se extinde în România. Al patrulea caz a fost confirmat la Suceava   0

Recomandări ale specialiştilor după vaccinare

Recomandări ale specialiştilor după vaccinare   0

Legalizarea utilizării canabisului în scop medicinal în România, discutată în Parlament   0

Povestea gravidei care a ajuns în stare gravă la ATI din cauza COVID. A născut acum aproape o lună și încă nu și-a văzut copilul   0

Care sunt pacienţii cu boli dermatoloice care se pot vaccina anti-COVID şi în ce cazuri apar restricţii   0

În ultimele zece zile, peste 857.000 de persoane s-au programat pentru vaccinare   0

A şasea tranşă de vaccin Pfizer/BioNTech a sosit luni dimineață în România

A şasea tranşă de vaccin Pfizer/BioNTech a sosit luni dimineață în România   0