Previous Article
Salariile ca in OccidentNext Article

COMUNICAT – Consultări cu organizaţiile patronale, sindicale şi profesionale reprezentative din domeniul medical

Prin prezenta vă comunicăm faptul că întâlnirea din data de 23.02.2018 ora 14.30, privind segmentul Dispozitivele medicale destinate recuperării unor deficienţe organice sau funcţionale în ambulatoriu din cadrul consultărilor cu organizaţiile patronale, sindicale şi profesionale reprezentative din domeniul medical cu tema Proiectul de Ordin al ministrului sănătăţii şi al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate privind aprobarea Normelor metodologice de aplicare în anul 2018 a Hotărârii Guvernului pentru aprobarea pachetelor de servicii şi a Contractului-cadru care reglementează condiţiile acordării asistenţei medicale, a medicamentelor și a dispozitivelor medicale, în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anii 2018 – 2019, a fost reprogramată în data de 27.02.2018, orele 10.00-12.00

CNAS

CNAS COMUNICAT – Au intrat în vigoare noile prevederi privind modul de acordare a concediilor medicale .   0

Astăzi, 27 martie 2020, a fost publicat în Monitorul Oficial Ordinul ministrului sănătăţii şi al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate nr. 502/417 pentru modificarea şi completarea Normelor de [...]

Adio durere

Klaus Iohannis: Nu-mi doresc să ajungem la carantinarea Bucureștiului

Klaus Iohannis: Nu-mi doresc să ajungem la carantinarea Bucureștiului   0

Medic de la Spitalul Militar, avertisment: Cu prietenii suntem obişnuiţi să interacţionăm fără să respectăm nişte măsuri de prevenţie   0

Alexandru Rafila: Nu putem discuta de un platou al numărului de noi cazuri de COVID   0

EXCLUSIV Medicul căruia
bebeluşul abia venit pe lume îi trage masca de pe faţă:

„Zâmbetele,
esenţiale în lupta împotriva pandemiei”

EXCLUSIV Medicul căruia bebeluşul abia venit pe lume îi trage masca de pe faţă: „Zâmbetele, esenţiale în lupta împotriva pandemiei”   0

4 pași pentru o dantură posterioară sănătoasă și un zâmbet frumos

4 pași pentru o dantură posterioară sănătoasă și un zâmbet frumos   0

Raed Arafat: Suntem în ceasul al 12-lea. În următoarele zile poate va fi și mai greu   0

Arafat: În situația de acum încă mai sunt tentative de dezinformare. Vinovații îi căutăm după ce trecem de criză, nu acum   0

Focar de COVID-19 la spitalul Elias din Capitală. Măsurile anunțate de unitatea medicală   0

Zeci de persoane confirmate cu COVID-19, în picioare, la coadă la spital. Durata de așteptare, aproape de 3 ore   0

Peste 100 de paturi ATI suplimentare pentru bolnavii COVID, în București

Peste 100 de paturi ATI suplimentare pentru bolnavii COVID, în București   0

Reportaj | Cum se împacă bucureștenii cu purtarea obligatorie a măștii: Am de la doctor, nu pot să port „bască”   0

Reportaj VIDEO | Cum arată Bucureștiul în prima zi de restricții. Localnic: Asta nu-i administrație, asta-i bășcălie!   0

Răceală, gripă sau COVID? Diferenţele dintre simptome

Răceală, gripă sau COVID? Diferenţele dintre simptome   0

Un bărbat a mers în 3 orașe după ce a fost anunțat telefonic că e infectat. Ce a ținut morțiș să facă după aflarea rezultatului   0

Testare COVID-19 rapidă și sigură, cu rezultat în maximum 48 de ore

Testare COVID-19 rapidă și sigură, cu rezultat în maximum 48 de ore   0

Mărturisire dură a unui medic din Ploiești: De două-trei săptămâni alegem pe cine ducem la Terapie Intensivă   0

Ipoteză a medicilor: COVID-19 poate declanșa o formă de diabet

Ipoteză a medicilor: COVID-19 poate declanșa o formă de diabet   0

Măsurile luate de autorități în orașul românesc unde incidența a ajuns la 4,69 la mia de locuitori   0

Scandal la Spitalul Colentina din Capitală. Motivul pentru care medicii spun că nu e indicat să deservească doar pacienți COVID   0

Raport al Corpului de control despre Spitalul Universitar: Persoane din conducere în incompatibilitate, buget și achiziții cu nereguli   0

Niciun caz de gripă sezonieră până acum. Numărul infecțiilor respiratorii, la jumătate față de anul trecut   0

Ludovic Orban: Vrem să angajăm toți medicii care iau examenul de rezidențiat pentru a intra în lupta cu COVID-19   0