Previous Article
Salariile ca in OccidentNext Article

COMUNICAT – Consultări cu organizaţiile patronale, sindicale şi profesionale reprezentative din domeniul medical

Prin prezenta vă comunicăm faptul că întâlnirea din data de 23.02.2018 ora 14.30, privind segmentul Dispozitivele medicale destinate recuperării unor deficienţe organice sau funcţionale în ambulatoriu din cadrul consultărilor cu organizaţiile patronale, sindicale şi profesionale reprezentative din domeniul medical cu tema Proiectul de Ordin al ministrului sănătăţii şi al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate privind aprobarea Normelor metodologice de aplicare în anul 2018 a Hotărârii Guvernului pentru aprobarea pachetelor de servicii şi a Contractului-cadru care reglementează condiţiile acordării asistenţei medicale, a medicamentelor și a dispozitivelor medicale, în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anii 2018 – 2019, a fost reprogramată în data de 27.02.2018, orele 10.00-12.00

CNAS

CNAS COMUNICAT – Au intrat în vigoare noile prevederi privind modul de acordare a concediilor medicale .   0

Astăzi, 27 martie 2020, a fost publicat în Monitorul Oficial Ordinul ministrului sănătăţii şi al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate nr. 502/417 pentru modificarea şi completarea Normelor de [...]

Cercetătorii au descoperit că pandemia are un efect pozitiv asupra somnului (studiu)   0

Test de cultură generală: Cei din linia întâi

Test de cultură generală: Cei din linia întâi   0

Reacția rudei unui pacient COVID după ce l-a vizitat la ATI. Beatrice Mahler a povestit cât de dificil a fost momentul: A ieșit rapid   0

Colonul iritabil, o boală frecventă şi atipică: „Simptomele pot apărea câteva luni şi pot fi urmate de o pauză de un an”   0

COMUNICAT – Proiectul normelor Contractului-Cadru pentru anii 2021 – 2022, în transparență decizională   0

CTP, în polemică cu Vlad Voiculescu la Digi24: „Ați inundat casa, ca să nu ia foc!”   0

Raed Arafat îi contrazice pe Voiculescu și Moldovan. Nu grupul tehnico-științific al CNSU are decizia pentru ordinul de carantină   0

A doua opinie medicală pentru pacienții cu afecțiuni grave

A doua opinie medicală pentru pacienții cu afecțiuni grave   0

O nouă secție ATI Covid-19: 14 paturi și 38 de medici și personal specializat la Spitalul Militar Central   0

O pacientă COVID în stare gravă din București, transferată la Iași. Capitala nu mai are paturi libere la ATI   0

România a depășit pragul de 2,5 milioane de persoane vaccinate cu o doză. Aproape 80.000 de vaccinări în ultimele 24 de ore   0

Andrei Baciu anunță că au fost operaționalizate 12 noi paturi ATI, dintre care două la București   0

Cheagurile de sânge la nivelul creierului sunt mult mai
des întâlnite la pacienţii infectaţi cu SARS-CoV-2 decât la cei vaccinaţi

Cheagurile de sânge la nivelul creierului sunt mult mai des întâlnite la pacienţii infectaţi cu SARS-CoV-2 decât la cei vaccinaţi   0

82% din antibioticele autorizate recent nu mai fac faţă bacteriilor. Rezistenţa la antibiotice ameninţă populaţia mondială   0

Şeful Pfizer: Oamenii vor avea nevoie probabil de un rapel al vaccinului pentru COVID-19 în decurs de 12 luni după ce s-au vaccinat   0

De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face și fără programare, iar în platformă se vede poziția în lista de așteptare   0

Florin Cîțu și-a delegat atribuțiile către Andrei Baciu, după o primă zi ca ministru interimar al sănătății   0

O nouă zi cu peste 80.000 de persoane vaccinate în România. S-au raportat 133 de reacții adverse   0

Ce tip de test trebuie făcut pentru a afla dacă ai anticorpi împotriva SARS-COV-2   0

Florin Cîțu: Până duminică am putea ajunge la 1.600 de paturi ATI. Următoarea țintă este 1.800   0

Cazurile rare de tromboză asociate vaccinului AstraZeneca ar putea avea legătură cu proteina FP4, arată studiile   0

Dr. Daniela Stratomir, despre cum se face alegerea testelor pentru anticorpi specifici SARS-CoV-2 şi cum funcţionează acestea   0