Casa de Cultură „Mihai Eminescu” din Târgu-Mureş găzduieşte în perioada 19-20 septembrie a doua ediție a Conferinţei Farmaciştilor Mureşeni, tema din acest an fiind dată de „Experienţa Farmaciştilor Practicieni”, participanţii având astfel ocazia de a-şi prezenta lucrările şi experienţa în cadrul unui eveniment dedicat lor.

Sesiune dedicată farmaciștilor UMF Târgu-Mureș

Evenimentul îşi propune să le ofere farmaciştilor practicieni posibilitatea de a-şi prezenta lucrările, ca rezultat al experienţei farmaceutice, indiferent unde îşi desfăşoară activitatea. Ca noutate, în acest an, farmaciștii de la Facultatea de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Târgu-Mureș vor avea o sesiune specială, unde își pot prezenta lucrările. „Lucrările ce vor fi prezentate vor oglindi experiența practică a activității farmaceutice, fie că vorbim de farmaciști cu practică în sectorul public, de spital, în distribuție, în producția de medicamente, învățământ, marketing-management.

Vom avea o secțiune dedicată farmaciștilor din cadrul Facultății de Farmacie din Târgu-Mureș. Conferința va fi creditată cu ore de educație farmaceutică continuă.

Taxa de participare rămâne aceeași, adică 50lei/farmacist pentru farmaciștii membri ai Colegiului Farmaciștilor Mureș, iar pentru farmaciștii din alte județe taxa este de 100 lei/farmacist.

Aceasta poate fi achitată la sediul Colegiului luni, joi, vineri între orele 8.00 – 16.00 sau marți și miercuri între orele 12.00 – 16.00 sau în cont IBAN: RO 73 BTRL 0270 1205 1064 20XX – Banca Transilvania Târgu-Mureș. În cazul în care plata se face în cont trebuie să trimiteți la Colegiu copia documentului privind plata prin e-mail: colegfarmms@mures.rdsmail.ro sau fax: 0365-430.817, precum și numele farmacistului pentru care s-a plătit”, se transmite pe site-ul Colegiului Farmaciștilor Mureș.

Sursa

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro