Dintre multele avantaje pe care le ofera ICMed am ales câteva reprezentative si care denota gradul ridicat de inovatie si preocuparea reala de a fi mereu în slujba utilizatorului.

amfbannersep

 

 
Comunitatea utilizatorilor de ICMed, medici de familie si specialisti este de peste 2200 în 39 de judete, împreuna ei gestioneaza peste 4 milioane de pacienti. Medicii doritori se pot alatura comunitatii ICMed, având mai multe variante. Pot cere un cont demonstrativ, complet functional sau pot solicita sa fie pusi în legatura cu un medic din comunitatea ICMed care le poate împartasi din experienta sa.
Ne puteti contacta la telefon 0256 256 256, 0720 005 212 sau pe email la icmed@syonic.eu

 

1 ACTUALIZARE VERSIUNI
Actualizarile se fac centralizat pe server.
Nu necesita nici un fel de implicare din partea utilizatorului. Nu se pierde timp cu asta.
Nu exista riscul pierderii datelor sau a functionalitatii incorecte datorate unor versiuni instabile instalate cu ocazia actualizarilor.
Nu necesita interventia personalului de suport.
Nu necesita chei de activare.
2 PRETURI SI COSTURI
Nu se percepe taxa de licenta initiala, nici taxa anuala, ci doar un abonament lunar constant
Nu se percepe taxa de service, nici taxa de instalare, nici alte costuri ascunse.
Se acorda reducere de 5% pentru plata în avans pe 6 luni si de 10% pentru plata în avans pe un an.
Puteti solicita reducere lunar de 10% la factura, în baza punctelor de fidelitate ICMed adunate.
ICMed este mai accesibil ca si pret decât majoritatea softurilor de cabinet de pe piata, comparate la pretul de lista. ICMed ofera de departe cele mai multe functionalitati raportat la costul total cu utilizarea.
Nu exista perioada minima de contract, nici taxa de reziliere. Puteti renunta la ICMed chiar si dupa o luna!
Nu va dam imprimante „gratuite”, pe care sa le platiti cu vârf si îndesat în cadrul unui contract multianual.
3 SIGURANTA
Nu pierdeti ce ati lucrat daca vi se fura sau strica calculatorul.
Va garantam prin contract ca va primiti datele introduse, într-un format universal, de câte ori aveti nevoie sau cel târziu la încheierea contractului.
Tehnologia noastra este cea mai sigura, si singura din tara online 100%, înca din 2007. Cu timpul, toate aplicatiile informatice vor trebui sa fie la fel, iar internetul va fi obligatoriu. Deja Contractul Cadru cu CAS prevede obligativitatea existentei conexiunii internet la cabinet.
Orice sisteme se vor face în România, aveti garantia ca ICMed va fi compatibil cu acestea. ICMed a fost primul soft compatibil cu SIUI, cu RENV, cu Reteta electronica si cu Cardul de sanatate.
Indiferent ce noi functionalitati sunt adaugate în sistem, datele deja introduse nu vor fi afectate sau sterse.
4 SIUI. RETETA ELECTRONICA. CARD
Raportarile în format SIUI din ICMed sunt perfect compatibile si optimizate si acceptate în toate judetele din România. ICMed a fost în 2008 primul soft care a implementat raportarea SIUI.
ICMed a avut implementata reteta electronica înca din 2009. Varianta CAS din 2012 s-a implementat rapid si elegant în iulie. ICMed se ocupa singur de alocarea de serii, de validarea retetei în timp util, fara sa implice utilizatorul. Acesta este si motivul pentru care ICMed are cel mai mare procentaj de retete electronice date.
Primul card electronic de sanatate a fost facut functional în 2009, tot de ICMed. Pentru cardurile CAS ICMed este functional si pregatit pentru a le putea scrie si citi, având o tehnologie compatibila cu acestea.
ICMed a implementat rapid functionalitatea pentru screeningul de cancer de col uterin si este pregatit pentru orice alte proiecte vor urma în domeniul sanatatii.
5 RAPORTARE LA CASA DE ASIGURARI. ALTE RAPORTARI SI STATISTICI
ICMed preia automat bolile cronice ale unui pacient nou înscris, daca acesta exista deja în baza de date nationala ICMed.
ICMed permite comparatia listei de pacienti primita de la Casa de Asigurari (personalizarea) cu baza de date reala. Astfel puteti evita situatiile în care puteti pierde pacienti si va ofera solutii pentru rezolvarea cazurilor când se schimba calitatea de asigurat. Cu ICMed aveti posibilitatea sa „puneti peste”, doar acele date din personalizare cu care sunteti de acord.
Doar în ICMed puteti vedea daca un pacient mai e înscris si la un alt medic si în consecinta puteti rezolva mai rapid situatia, nemaiasteptând validarea/nevalidarea tardiva de la Casa de Asigurari.
ICMed are integrate multiple mecanisme de masura, avertizare si control, pentru a va ajuta sa evitati raportarea de servicii nevalide si sa optimizati raportarile.
Face raportari complete pentru DSP, incluzând cronici, gravide, morbiditate, infectii respiratorii.
Face raportari pentru asiguratorii privati.
Raporteaza direct în Registrul Electronic National de Vaccinari. Astfel se evita introducerea dubla a datelor.
6 FUNCTIONALITATE GENERALA. PERFORMANTA
ICMed este unicul sistem informatic care se bazeaza pe o fisa unica a pacientului si permite accesul interdisciplinar la istoricul acestuia. Puteti vedea rezumatul consultatiei la medicul specialist si rezultatul investigatiilor paraclinice al pacientilor dumneavoastra, direct în fisa.
Puteti lucra în paralel de pe mai multe calculatoare, împreuna cu medicul angajat sau cu asistenta, chiar si pe aceeasi fisa, în acelasi timp, fara sa fiti conectati în aceeasi retea.
Puteti lucra de oriunde, de pe orice calculator, nu depindeti de un calculator anume. Nu trebuie sa tineti niciun calculator pornit, pe post de Server.
Ofera modul de contabilitate care permite evidenta serviciilor cu plata, eliberarea chitantei sau a bonului fiscal, prin conectare la casa de marcat. Tine evidenta platilor din casa si va ofera un registru de casa complet. Face borderourile solicitate de CJAS în conformitate cu noile prevederi CoCa.
Utilizarea unor programe care necesita instalare locala au drept consecinta o scadere a performantei în timp a sistemului. Stocarea de foarte multe date devine dificila, iar situatia nu poate fi de multe ori remediata, nici macar în urma unor investitii costisitoare în upgrade-ul statiei de lucru. Cu ICMed nu aveti astfel de probleme, întrucât nu se stocheaza local si nu se procezeaza local niciun fel de informatii, deci performanta nu are de suferit.
Are cea mai bogata structura de campuri de date, puteti practic documenta orice în ICMed legat de actul medical, istoricul pacientului si datele lui personale.
Permite completarea examenului clinic general si pe unele specialitati cu valori normale predefinite. Are examen clinic specific pentru copii, calcul si grafice de curbe de crestere, fisa gravidei, evidenta vaccinurilor.
Permite generarea facila si tiparirea tuturor documentelor specifice activitatii de cabinet, inclusiv certificat prenuptial, certificat deces, buletine de rezultate pentru ecografii si alte examene paraclinice.
Cu ICMed puteti lucra chiar si de pe un telefon mobil tip Smartphone sau tableta.
7 COMUNITATE. BENEFICII SUPLIMENTARE ÎN COMUNITATEA ICMed
ICMed permite comunicarea confortabila prin mesaje, în interiorul comunitatii de utilizatori ICMed, direct din sistem. Gasiti raspuns din partea colegilor si a suportului tehnic ICMed la situatiile cu care va confruntati, aflati noutatile din sistem si cele legate de ICMed.
Generati venituri în plus, fidelizati pacientii, oferiti-le un produs inovativ prin accesul pacientilor la propriul dosar electronic, de oriunde din lume si de pe orice terminal mobil.
Platiti facturile la timp, folositi ICMed la o capacitate cât mai mare, implicati-va în comunitatea noastra si beneficiati de reduceri semnificative la abonament, preturi speciale la achizitia de echipamente.
Beneficiati de statistici medicale si de prescriere multicriteriale, la o apasare de buton. Foarte util în studii proprii si în relatia cu reprezentantii medicali.
Puteti înlocui un medic aflat în concediu si lucra pe baza lui de date, fara sa fie nevoie sa aveti acces la laptopul lui, beneficiind de un cont ICMed temporar, cu drepturi de lucru pe cabinetul medicului înlocuit. Puteti inclusiv scrie retete electronice, fara sa aveti calculatorul si tokenul lui.
Daca sunteti sot-sotie, sau cabinete asociate, puteti solicita cont de utilizare pe baza de date a perechii dumneavoastra. Astfel puteti de pe un singur calculator sa gestionati toti pacientii, înlocuindu-va si completându-va mult mai usor unul pe altul.
8 BENEFICII PENTRU PACIENT 
Permite completarea tuturor documentelor medicale si nemedicale specifice activitatii de cabinet, inclusiv declaratii concedii, declaratii pensionari, certificate. ICMed permite gestiunea eficienta a programarilor.
ICMed genereaza automat regim de optimizare a stilului de viata pentru pacienti, în functie de afectiuni, precum si diete si meniuri calorice în limbile româna si maghiara.
Aveti în ICMed optiunea de a vedea consultatii facute de „altii” la pacientii dumneavoastra, putându-i monitoriza mult mai eficient. Adica, vedeti rezultatul consultului de specialitate sau rezultatul investigatiilor paraclinice, asa cum au fost ele introduse în ICMed de acestia.
9 SUPORT TEHNIC. INITIERE
Preluam ce ati lucrat în alt soft, fie SIUI, fie altul. Astfel, trecând pe ICMed puteti continua sa lucrati, de unde ati ramas, fara întrerupere. Acest lucru are si avantajul ca aveti istoricul episoadelor asociate serviciilor pe care le-ati decontat la Casa de Asigurari si evitati respingerea serviciilor noi introduse.
Call center la dispozitia dumneavoastra, real, si accesibil imediat. Pot interveni în cele mai multe variante: telefonic, prin mesagerie instanta, prin asistenta de la distanta (remote), prin acces direct la serverul central. Asiguram asistenta pe perioada raportarii.
Dedicam timp nelimitat asistentei tehnice, nu am solicitat nimanui taxa de service.
 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro