Norme Coca 2023 - 2024

Peste 900 de pacienți au apelat în 2014 la serviciile de ''second opinion'' oferite de medicii austrieci în cadrul unui parteneriat oncologic încheiat de către Gral Medical și AKH Viena.

Potrivit unui comunicat remis luni AGERPRES, de la începutul anului peste 900 de pacienți au apelat la serviciile oferite de medicii austrieci Prof. Dr. Thomas Brodowicz și Prof. Dr. Cristoph Zielinski. La consultații au venit pacienți cu o cazuistică diversificată, de la simplă prevenție pentru pacienții cu antecedente de cancer în familie, până la cazuri complexe de cancer cu recidivă și în faze avansate ale bolii.

Gral a implementat sistemul de telemedicină în provincie, unde medicul austriac poate să ofere consultații rapid, în aceeași zi, tuturor pacienților din mai multe orașe (Pitești, Vâlcea, Sibiu, Focșani, Ploiești sau Craiova).

"După aproape 4 luni de telemedicină, cele mai frecvente cazuri au fost din sfera cancerului mamar, colorectal, tractului gastrointestinal, sarcom, cancer pulmonar, prostată, col uterin, dar am avut pacienți care au dorit doar un consult preventiv deoarece aveau antecedente de cancer în familie", a declarat, potrivit sursei citate, medicul austriac Thomas Brodowicz.

Prin serviciile de second opinion prin telemedicină pacienții sunt scutiți de drumuri suplimentare în Capitală, costurile consultațiilor sunt mult mai mici, iar medicii stabilesc un parteneriat de lungă durată cu medicul austriac.

Programările, orarul medicului austriac și alte informații suplimentare se pot obține pe www.gralmedical.ro.

Programările pentru luna în curs se efectuează în ordinea cererilor primite de la pacienți.

AGERPRES/(AS — autor: Florentina Ștefănescu, editor: Mihai Simionescu)

  • Newsletter

  • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
    (Eveniment cu prezenta fizica)



  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro