Gheorghe Gheza Molnar, fost membru în cadrul Consiliului de administrație al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate este incompatibil, potrivit Agenției Naționale de Integritate (ANI), întrucât a deținut, simultan cu funcția de membru în cadrul C.A. al C.N.A.S., și funcția de administrator -  membru în cadrul Consiliului de administrație al S.C. ANTIBIOTICE S.A. Iași. 

Astfel, Molnar a deținut funcția de membru în cadrul Consiliului de administrație al Casei Naționale de Asigurãri de Sănătate în perioada 25 martie 2011 - 13 iulie 2012. 

În aceste condiții Molnar a încălcat dispozițiile art. 310, alin. (1) din Legea  nr. 95/2006, potrivit cãrora „Membrii Consiliului de administraþie al CNAS […] nu pot deține […] funcþii în cadrul societăților comerciale cu profil […] farmaceutic […]”, și dispozițiile art. 34, alin. (1) din H.G. nr. 972/2006, potrivit cãrora „Membrii Consiliului de administraþie al CNAS […] nu pot deține […] funcþii în cadrul societăților comerciale cu profil […] farmaceutic […]”. 

Gheorghe Molnar a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apãrare. 

Sursa

 

 

  • Newsletter

  • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
    (Eveniment cu prezenta fizica)



  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro