Mihai Copaci a fost revocat din funcţia de preşedinte director-general al Casei de Asigurări de Sănătate Vrancea. Decizia a fost luată de conducerea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

Clinica Interclinic, care funcţionează în incinta Spitalului de Urgenţă Sf. Pantelimon din Focşani, „îl ajută” pe Mihai Copaci, directorul Casei de Asigurări de Sănătate Vrancea, să rămână din nou fără funcţie.

Un control efectuat la începutul acestui an, la clinica de imagistică şi radiologie medicală, a relevat faptul că firma nu are autorizaţie sanitară valabilă.

Prin urmare, Casa de Sănătate Vrancea nu trebuia să încheia contract cu clinica.

„În urma unui raport de control efectuat de CNAS privind anumite aspecte legate de relaţia contractuală cu Interclinic a rezultat o discuţie referitoare la autorizaţia de funcţionare. DSP a certificat că respectivul furnizor îndeplineşte condiţiile şi este autorizat, iar CNAS a considerat că acel document nu este valabil. Voi merge la CNAS să vedem dacă se dispune revocarea sau se continuă cercetarea administrativă”, a precizat Mihai Copaci.

Practic, Mihai Copaci se apără şi spune că Direcţia de Sănătate Publică este cea care dă autorizaţie, astfel că va contesta în justiţie demiterea.

Mihai Copaci, care este membru PNL,  a mai fost demis de mai multe ori în ultimii ani, dar de fiecare dată a venit înapoi în instituţie repus de justiţie

Sursa

 

 

 

  • Newsletter

  • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
    (Eveniment cu prezenta fizica)



  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro