Un tânăr în vârstă de 33 de ani din Mureș, medic rezident la Cluj-Napoca, și-a pierdut viața duminică seara în urma accidentului produs pe DN1 E60, pe raza localității clujene Luna.

Tânărul din Mureș se întorcea la Cluj-Napoca, unde își făcea rezidențiatul în medicină, după ce petrecuse sfârșitul de săptămână acasă, la Mureș.

Din nefericire pentru el, în localitatea clujeană Luna a căzut victimă unui accident de circulație în care nu purta nicio vină.

Accidentul a fost provocat de un bărbat de 53 de ani din Cluj-Napoca. Acesta nu a adaptat viteza condițiilor de drum, într-o curbă a pierdut controlul volanului intrând pe contrasens, unde a acroșat un autotren care se deplasa în direcția Luduș-Câmpia Turzii.

Șoferul TIR-ului, un tânăr de 29 de ani din Cluj-Napoca, a tras tare de volan pentru a evita impactul, însă ulterior a pătruns și el pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus de medicul de 33 de ani din Mureș.

Autoturismul acestuia a fost proiectat în gardul unei case, conducătorul auto rămânând încarcerat.

În jurul orei 18:30 am fost sesizați cu privire la faptul că pe DN1 E60, în localitatea Luna, s-a produs un accident rutier. Din primele informații, un autotren care circula pe direcția Luduș-Câmpia Turzii, ar fi intrat pe contrasens unde ar fi acroșat un autoturism care circula regulamentar.

TIR-ul era condus de un bărbat de 29 de ani din Cluj-Napoca, iar autoturismul de un bărbat de 33 de ani din județul Mureș. Șoferul autoturismului a decedat la fața locului”, a declarat pentru Someșeanul.ro Daniel Graur, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Mai multe echipaje de salvare au ajuns imediat la fața locului, pompierii reușind să-l scoată pe bărbatul de 33 de ani dintre fiarele contorsionate, acesta fiind predat pe mâna medicilor. Din nefericire, eforturile personalului medical de a-l salva pe medicul rezident din Mureș au fost zadarnice, tânărul fiind declarat decedat.

Polițiștii clujeni au deschis o anchetă în acest caz, șoferul autoturismului Hyundai, bărbatul de 53 de ani din Cluj, și șoferul autotrenului, fiind cercetați de oamenii legii.

 

Sursa

 

  • Newsletter

  • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
    (Eveniment cu prezenta fizica)



  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro