Ministerul Afacerilor Interne este interesat să angajeze medici în sistem. Conform rapoartelor MAI, în prezent, în rețeaua medicală proprie există un deficit de 200 de medici.Reprezentanții ministerului spun că funcșiile scoase la concurs sunt atractive și din punct de vedere financiar, având în vedere că, pe lângă salariul fix, un medic încadrat în această structură va primi bani și în funcție de gradul profesional.

”Pentru etapa a V-a a Planului de reducere a deficitului de personal, care constă în încadrarea de specialiști, MAI este interesat să încadreze medici pentru rețeaua medicală proprie. Menționăm că în prezent, în rețeaua medicală a MAI există un deficit de peste 200 de medici care ar trebui să asigure asistența medicală a celor aproape 140.000 de angajați ai ministerului, a pensionarilor MAI, dar și pentru persoanele aflate în arest preventiv sau cele cazate în centrele Inspectoratului General pentru Imigrării”, transmite MAI.

În aceste condiții, MAI va scoate la concurs în această vară mai multe posturi de medici, fiind interesat să se adreseze specialiștilor tineri care doresc să-și construiască o carieră în sistemul medical al MAI.

Autor Diana Biţă 

Sursa

 

 

  • Newsletter

  • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
    (Eveniment cu prezenta fizica)



  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro