Norme Coca 2023 - 2024

Autor Robert Veress  Sursa puterea.ro

Teamnet și Siveco sunt cele două firme din IT care au lucrat pentru Autoritatea Electorală Permanentă (AEP), în perioada în care DNA spune că Ana Maria Pătru, președintele instituției, este acuzată că a primit șpagă 275.000 de euro, pentru atribuirea unor contracte și pentru trafic de influență pe lângă ministrul Economiei din cabinetul Emil Boc 2 - Ion Ariton. Pătru a încasat 225.000 de euro de la una dintre firme și 50.000 de euro, de la cealaltă. DNA nu a formulat încă acuzații la adresa persoanelor juridice și nici nu le-a nominalizat, însă Teamnet și Siveco, respectiv Sebastian Ghiță și Irina Socol, sunt principalii suspecți.

Atât Teamnet, cât și Siveco, sunt contractante și la Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS). Siveco e implicată în informatizarea sistemului încă de la început, Teamnet a fost cooptată anul acesta. La cum arată situația în acest moment, pare că situația cardului de sănătate nu se va rezolva ani de zile de acum înainte, dacă nu se vor lua măsuri radicale.

citeste-mai-departe

 

  • Newsletter

  • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
    (Eveniment cu prezenta fizica)



  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro