Norme Coca 2023 - 2024

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a semnat decizia de numire în funcţie a unui secretar de stat în Ministerul Sănătății. Este vorba de Rareş Trişcă, medic specialist în chirurgie generală și chirurgie oncologică. El a lucrat mai bine de un an la Spitalul Județean de Urgență Bistriţa.

Autor 

El a venit de la Cluj la Bistrița, unde a fost primit cu brațele deschise, după propriile spuse:

”Bistrița mi-a oferit șansa să lucrez într-un spital nou, într-un bloc operator nou, foarte bine utilat. De ce să mergi la 2.000 km distanță în loc să vii la 100 km distanță, unde ai aceleași condiții, la nivel occidental? Am întrebat dacă este nevoie de medici tineri, mi s-a spus că da. Eu am luat în calcul posibilitatea de a veni la Bistrița de când eram rezident și spitalul era în modernizare. De doi-trei ani adică. Bunicii mei locuiau la Livezile. Ce vedem la Blocul operator din Bistrița vedem și la Heidelberg, și la AKH în Viena, și la Memorial Sloan din New York”.

 Foto timponline

citeste-mai-departe

 

.

  • Newsletter

  • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
    (Eveniment cu prezenta fizica)



  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro