Dacă ai nevoie de un dispozitiv portabil pentru măsurarea fără înțepătură a glicemiei, brățara K’track Glucose poate fi o alegere inspirată. Noul gadget realizat de compania Pkvitality a fost prezentat în cadrul marelui târg internațional de electronice de la Las Vegas, CES 2017.

Sursa medicalmanager.ro

Potrivit publicației Live Science, care scrie despre acest nou produs, dispozitivul va costa aproximativ 149 de dolari, iar senzorul, care trebuie înlocuit la fiecare 30 de zile, se va vinde separat, pentru 99 de dolari.

Montată la încheietura mâinii, brățara practic „gustă” pielea de sub ea și analizează nivelul glicemiei prin testarea fluidelor corporale din epidermă. Dispozitivul revoluționar poate înlocui cu succes analiza glicemiei prin înțepătura în deget, dar și benzile de testare folosite în monitorizarea clasică. Senzorul analizează nivelul glucozei folosind fluidele din epidermă, nu sângele. Rezultatele sunt însă la fel de precise.

Citeste mai departe

  • Newsletter

  • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
    (Eveniment cu prezenta fizica)



  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro