Sursa http://romanialibera.ro

Autor Iulia Iancu

Corupția din CNAS s-a perpetuat pe durata mai multor mandate, la nivelul conducerii, Marian Burcea, reținut, vineri, de Direcția Națională Anticorupție, fiind al patrulea președinte al instituției, vizat de anchetele procurorilor anticorupție.

Lucian Duță a fost președinte al Casei Naționale de Adigurări de Sănătate în perioada decembrie 2009 - mai 2012, când a demisionat. Procurorii DNA îl acuză pe Lucian Duţă că, în perioada 2010 - 2012, ar fi pretins şi ar fi primit, în calitate de șef al institușiei, de la reprezentanţii a două firme de software mită de 8,6 milioane de euro pentru a asigura semnarea şi derularea în bune condiţii a unor contracte sau acte adiţionale încheiate cu CNAS. O parte din acei bani ar fi fost folosită pentru achiziţionarea unui teren într-o zonă rezidenţială din Bucureşti, pentru care a fost emisă autorizaţie de construire pentru un imobil P+4.

Citeste mai departe

  • Newsletter

  • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
    (Eveniment cu prezenta fizica)



  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro