Norme Coca 2023 - 2024

Octombrie este luna cancerului. Prof.dr. Christoph Zielinski, membru în bordul director al Societăţii Europene de Oncologie Medicală  - ESMO, a explicat de ce clinicile din străinătate apelează frecvent la repetarea biopsiei pentru pacienţi care vin din alte ţări şi a scos în evidenţă importanţa tratamentului individualizat în cancerul de sân.

Autor Daniela Serb

Sursa  Adevarul.ro

Wiener Privatklinik este unul dintre cele mai mari spitale private austriece unde, anual, aleg să se trateze sute de români cu afecţiuni oncologice. Potrivit statisticii existente la nivelul spitalului, 40 de români ajung, lunar, în clinică pentru a beneficia de tratamente oncologice noi. Coordonatorul clinicii este profesorul universitar Christoph Zielinski, unul dintre cei mai apreciati experti la nivel european în oncologie, imunoterapie şi tratamentul personalizat al cancerului. În ultimii ani, acesta a consultat şi tratat peste 900 de pacienţi români, atât la Viena, cât şi la Bucureşti.

 

  • Newsletter

  • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
    (Eveniment cu prezenta fizica)



  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro