Norme Coca 2023 - 2024

Întrucât există semnale că unele medicamente nu se găsesc în farmacii, Agenţia Naţională a Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale a pus la dispoziţia pacienţilor o adresă de mail unde pot fi trimise sesizări privind lipsa oricărui medicament din farmacii.

Agenţia Naţională a Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale a pus la dispoziţia pacienţilor o adresă de mail unde pot fi trimise sesizări privind lipsa oricărui medicament din farmacii, a declarat agenţiei Mediafax, preşedintele instituţiei, Marius Savu.

„Întrucât, în ultima perioadă, au apărut semnale, mai ales din partea asociaţiilor de pacienţi, că unele medicamente nu sunt disponibile, facem apel la toate părţile interesate: profesionişti din sănătate, pacienţi, publicul larg şi mass-media să informeze agenţia cu privire la lipsa unor medicamente, a declarat pentru Mediafax, preşedintele Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale, Marius Savu, potrivit Digi 24.

Sesizările pot fi trimise la adresa de mail lipsamedicament@anm.ro.

Marius Savu a precizat că sesizările vor fi transmise ulterior Ministerului Sănătăţii pentru a fi luate măsurile necesare.

De altfel, ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a cerut, joi, pacienţilor să sesizeze Agenţia Naţională a Medicamentului dacă văd că dispar de pe piaţă anumite medicamente, având în vedere că până la 10 martie producătorii vor fi obligaţi să revizuiască preţurile, deși reprezentanţii companiilor farmaceutice consideră că termenul este unul scurt şi nerealist.

Reclamatii adresate casei de asigurari

Sursa

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro