Norme Coca 2023 - 2024

Sursa ziaruldeiasi.ro

„Îmi doresc să salvez vieţi, dar până atunci cer implicarea voastră pentru salvarea unui viitor medic“, spune rezidenta Sabina Dorofte. Diagnosticată cu tumoră cerebrală, ea are nevoie de circa 40.000 de euro pentru efectuarea unei operaţii salvatoare pe care o poate face la Viena. Cum puteţi dona?

Un medic rezident în medicina de familie are nevoie de ajutor. Sabina Dorofte, absolventă a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa“ din Iaşi, are nevoie de sprijin material pentru efectuarea unei operaţii la Spitalul AKH din Viena. Tânăra în vârstă de 28 de ani a fost diagnosticată în decembrie 2017 cu recidivă tumorală, după ce în 2010 a fost diagnosticată cu tumoră cerebrală benignă. Sabina Dorofte a făcut un apel umanitar pe pagina personală de Facebook.

Citeste mai departe

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro