Dragi colegi,

 

In vederea unei bune organizari a alegerilor noii conduceri a Asociatiei si Patronatului, va rugam sa va achitati cotizatia anuala pana in data de 15.08.2021. Plata cotizatiei este dovada de membru si permite calcularea numarului membrilor organizatiei, numar necesar pentru stabilirea membrilor Consiliului Director (5 daca organizatia are sub 200 de membrii, respectiv 7 daca organizatia are peste 200 de membrii).

Calendar electoral:

Pana in 15.08.2021 – actualizarea listei electorale (prin plata cotizatiei “la zi”)

16.08.2021 – comunicarea numarului membrilor Consiliului Director(5/7), a listei electorale (membrii Adunarii Generale) si a Comisiei Electorale

17.08-20.08.2021 – Depunerea candidaturilor (CV + Scrisoare de intentie) pe adresa admin@amfms.ro

21.08.2021 – Analiza dosarelor candidatilor si publicarea dosarelor valide pe site www.amfms.ro

22.08.2021 – Solutionarea contestatiilor

15.09-24.09.2021 Desfasurarea alegerilor on site sau online (vot electronic), in functie de conditiile epidemiologice (data exacta se va comunica cu minim 15 zile inainte de vot, conform art. 27 din Statut)

 

Conform art. 28 din Statut, in cazul alegerii Consiliului Director, sedinta va fi condusa de cel mai in varsta membru prezent.

Conform art. 29 din Statut, Adunarea Generala este legal constituita cu participarea majoritatii absolute, adica jumatate plus unu din totalul membrilor sai.

Conform art. 31 din Statut, la a doua convocare, Adunarea Generala este legal constituita si poate lua hotarari indiferent de numarul membrilor prezenti.

Conform art. 32 din Statut, in toate cazurile hotararile se iau cu votul majoritatii membrilor prezenti,

Conform art. 36 din Statut, la prima sedinta, membrii Consiliului Director aleg presedintele, vicepresedintii si secretarul Asociatiei.

Conform art. 39 din Statut, Comisia de cenzori este alcatuita din 3 membrii, din care 2 sunt membrii ai Asociatiei, iar un membru trebuie sa fie expert contabil sau contabil autorizat

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro