Norme Coca 2023 - 2024

Călin Alexandru, directorul Direcţiei Asistenţă Medicală şi Politici Publice, a părăsit Ministerul Sănătăţii pentru postul de director adjunct al Direcţiei Reglementări şi Norme de Contractare din cadrul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. În procesul de reorganizare a structurii Ministerului Sănătăţii, rolul direcţiei condusă de Călin Alexandru ar urma să fie redefinit. „Doresc să-mi îmbogăţesc paleta de cunoştinţe, inclusiv în domeniul asigurărilor de sănătate“, a explicat Călin Alexandru plecarea sa din Minister. În aceeaşi lună, noiembrie 2013, din Ministerul Sănătăţii a plecat şi Mircea Mocanu, consilierul personal al secretarului de stat Adrian Pană.

Alte două posturi-cheie din Ministerul Sănătăţii au fost părăsite în această toamnă de Ioana Bianchi, care a condus Unitatea de evaluare a tehnologiilor medicale, şi de Alin Costache, şeful Corpului de Control din Ministerul Sănătăţii.
 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro