Norme Coca 2023 - 2024

Sursa http://expressdebanat.ro

La invitația prefectului Matei Lupu, primarul Gheorghe Românu a participat la întâlnirea DSP Caraș-Severin cu medicii de familie din județ. Dorința primarului a fost de a face un apel la medici să vină să lucreze în Centrul de Permanență din Anina, oraș rămas fără asistență medicală continuă după ce Ministerul Sănătății a închis spitalul din localitate.

Doctorul Gheorghe Jenar, unul dintre medicii care a activat la Anina, a încercat să-i explice primarului Românu motivele reale pentru care medicii au plecat din Centrul de Permanență, iar primarul a recunoscut că a fost vorba despre o problemă de comunicare care i se datorează. „Domnule doctor, îmi pare rău, noi doi nu am avut nicio discuție și îmi pare rău că nu am avut-o. A fost o problemă de comunicare”, i-a răspuns Gheorghe Românu.

Citeste mai departe

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro