Norme Coca 2023 - 2024

WebMD este cunoscut pentru faptul că îți poate răspunde la întrebări legate de sănătate, atunci când nu te simți prea bine și vrei să vezi ce ai înainte să te duci la medic, (totuși o consultație reală nu ar trebui sărită niciodată) - și pentru mini atacurile de panică pe care ți le oferă din când în când atunci când încerci să îți faci un autodiagnostic. Acum, la fel ca Apple și multe altele, compania vrea să intre pe piața aplicațiilor care îți urmăresc activitatea fizică și îți monitorizează constant starea de sănătate.

WebMD a lansat o nouă aplicație iOS numită Healthy Target, care funcționează cu ajutorul unor trackere de activitate, cum ar fi Fitbit și Jawbone, precum și glucometre și cântare wireless.

Similară platformei recent anunțate de Apple, HealthKit, Healthy Target speră să își ajute utilizatorii să se descurce în special cu bolile cronice. Se zvonește că și Google ar vrea să lanseze propria aplicație pentru sănătate, Google Fit.

Față de celelalte aplicații similare, WebMD oferă ceva în plus: pe lângă faptul că numără câți pași ai făcut într-o zi sau câte ore ai dormit, îți explică și ce înseamnă aceste lucruri pentru tine, ce înseamnă 5000 de pași și șase ore de somn.

Healthy Target îți oferă informații personalizate și sugestii despre cum poți să îți îmbunătățești stilul de viață. De exemplu, dacă nu dormi suficient, aplicația te va informa de cum îți afectează acet lucru tensiunea și dispoziția, iar apoi îți va oferi sugestii pentru a rezolva problema. Acesta îți va da și articole medicale despre problemele de sănătate pe care le ai și în fiecare săptămână va face o recapitulare a progresului tău, încercând să te motiveze.

Chiar dacă programul a fost gândit pentru a ajuta oamenii cu probleme de natură cronică, precum diabetul sau obezitatea, poate fi folosit și de cei care vor să slăbească puțin, să fie mai activi, să își controleze tensiunea sau să doarmă mai bine. Toate scopurile pe care ți le impui pot fi programate în aplicație și monitorizate pentru a observa progresul.

Datele pot fi introduse manual sau dacă ai alte gadgeturi purtabile de monitorizare a sănătății le va sincroniza și va stoca toate datele automat.

Sursa

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro