Norme Coca 2023 - 2024

Aproximativ 6.000 de femei din România dezvoltă anual cancer de sân si jumătate dintre acestea pierd bătălia în lupta cu boala, cauza principală fiind diagnosticarea târzie.

Diagnosticat în stadiu incipient, sansele de vindecare sunt de până la 95%, însă, în prezent, doar 13% din cazurile noi sunt diagnosticate într-o fază incipientă.

În acest sens NEOLIFE Medical Center va realiza în luna martie Campania 'NEOLIFE Medical Center are grijă de sănătatea femeii!' si va pune la dispozitia femeilor 100 de mamografii digitale cu tomosinteză gratuite.

"Trimite-ne acum povestea ta sau a femeii importante din viata ta (1 pagină despre rolul tău sau al ei în viata celor dragi) si poti primi, de la NEOLIFE Medical Center, o Mamografie 3D (mamografie digital cu tomosinteză), cea mai avansată tehnică de diagnostic precoce al formatiunilor tumorale de sân. Povestile pot fi trimise pe adresa: PentruEA@neolife.ro până la data de 20 martie 2014. Povestile câstigătoare vor fi postate pe www.neolife.ro si pe pagina de facebook", informează unitatea medicală într-un comunicat remis luni presei.

Tomosinteza digitală a sânului sau mamografia digitală 3D este o tehnică superioară tuturor celorlalte metode de diagnostic a tumorilor de sân.

Această metodă permite o delimitare netă a conturului eventualei leziuni, o detasează de restul structurilor glandular, o face vizibilă tridimensional si îi defineste cu acuratete marginile — rotunde sau spirulate.

Avantajele metodei sunt incontestabile fată de mamografia standard: compresie minimă, imagini 3D, precizie maximă, iradiere redusă, detectarea precoce a oricăror tumori, de dimensiuni reduse.

AGERPRES/(AS-autor: Roberto Stan, editor: Antonia Nită)

Sursa  

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro