Norme Coca 2023 - 2024

Sursa gds.ro

Asociaţiile de pacienţi cer urgentarea proiectului privind legea tuberculozei, la un an de când acesta a fost depus în Parlament, astfel încât acesta să fie dezbătut şi votat în sesiunea parlamentară din toamnă.

Asociaţiile pacienţilor care au suferit de tuberculoză au început o campanie de strângere de semnături pentru a impulsiona dezbaterea şi votarea proiectului privind Legea Tuberculozei. Proiectul a fost depus la Senat, în urmă cu un an, pe 7 iunie 2016, fiind în prezent în Camera Deputaţilor, for decizional.

“Tuberculoza se ia prin aer, de oriunde şi de oricine. Tuberculoza poate fi invinsă dacă este tratată corespunzător. Cu toate acestea, România ocupă primul loc în Europa în privinţa îmbolnăvirilor şi a deceselor provocate de TBC”, se arată în comunicatul de presă al reprezentanţilor asociaţiilor.

Citeste mai departe

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro