Norme Coca 2023 - 2024

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) nu va incheia CONTRACTUL cadru cu furnizorii de servicii medicale, care intra in vigoare la 1 aprilie, daca acestia nu au CITITOARE DE CARD, a declarat miercuri intr-o conferinta de presa presedintele institutiei, VASILE CIURCHEA.

Potrivit acestuia, sunt unitati medicale si spitale care nu au inca CITITOARE DE CARDURI.

Referindu-se la controalele facute miercuri dimineata la unele farmacii si depozite de medicamente, VASILE CIURCHEA a spus ca in perioada mandatului sau a primit sesizari in legatura cu unele nereguli, pe care le-a semnalat mai departe catre organele abilitate.

Cititorul ReinerSCT Cyberjack e ultimul avizat de CNAS dar cel mai repede livrat, in maxim 5 zile

SE OFERA 10 lei discount, indiferent de modelul comandat, pentru cei care comanda in urma campaniei amfms. Ei trebuie doar ca in mailul de comanda sa spuna “cod reducere AMFMS”

In pret este inclusa livrarea personala sau prin curier, in termen de 5 zile de la data confirmarii comenzii     

CITESTE : Romanii care refuza sa primeasca acest document isi vor dovedi calitatea de asigurat pe baza unei adeverinte valabila doar trei luni, iar cardurile care nu au ajuns la beneficiari vor fi distribuite de casele de asigurari si medicii de familie care doresc sa faca acest lucru.

Sursa

 

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro