Norme Coca 2023 - 2024

Sursa obiectivbr.ro

E incredibil modul în care funcţionează sistemul sanitar românesc! Să te ferească Cel de Sus să ţi se facă rău vineri seară şi să ajungi la spital! Până luni dimineaţă, când începe programul bugetarilor, nimeni nu te ia în seamă în spitalele de stat. Adică, dom’le, boala e chiar nesimţită dacă se manifestă şi în weekend! În afară de o pastilă aruncată în scârbă de o asistentă, de o injecţie făcută în grabă, nu prea se întâmplă nimic în corpul B al Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, fostul Spitalul 3.

Asta am constatat personal, după o păţanie cu mama, în weekend. Ştiu, veţi spune că e o problemă veche, că mai toţi pacienţii s-au confruntat cu aşa ceva. De acord, toţi suntem buni la identificarea problemelor, dar la luat atitudine suntem corigenţi! Am acceptat modul de funcţionare defectuos al sistemului sanitar prea mult timp, iar acum ne plângem de comportamentul abuziv al personalului medical, de condiţiile mizere de cazare din spitale, de lipsa medicamentelor din spitale şi farmacii etc.

Citeste mai departe

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro