O fabrică din Argeș, devenită faimoasă pentru incubatoare și pentru jumulitorul de găini pe care îl produce, are în portofoliu și un grătar gândit pentru clienții care vor să mănânce sănătos, fără grăsimi și fără acroleine, compușii cancerigeni din fumul rezultat la arderea grăsimilor pe cărbuni.

 

Citatepedia.info - Octavian Paler - Citate Despre Viata

Ceea ce nu traim la timp, nu mai traim niciodata.

Octavian Paler

 

 

Grătarul anticancer este fabricat din inox alimentar, iar carnea se prăjește pe niște bare cu profilul în formă de U, permițând acumularea și apoi conducerea grăsimilor către canalul colector de la bază. Profilele sunt foarte apropiate, astfel încât grăsimile nu curg printre ele pe cărbuni dar, în același timp, dau voie căldurii să ajungă la carnea sau preparatele gătite. gratarul

 

”Grătarul nostru este foarte solicitat și deja este comercializat în rețelele unor mari lanțuri comerciale. Prețul mediu este de 150 de lei, fiind accesibil pentru orice familie”, a declarat pentru agrointel.ro Liviu Nicolae, directorul comercial al companiei IPEE Amiral Trading Impex S.A.

eticheta

 

Oficial, grătarul anticancer a fost lansat la Târgul Indagra 2013, unde fabrica a prezentat o serie de echipamente și micro-utilaje ce vin în sprijinul micilor fermieri, printre care și jumulitorul de găini și prepelițe despre care ați citit, în exclusivitate, pe www.agrointel.ro.

Sursa

gratar-bio-anticancer

 

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro