Norme Coca 2023 - 2024

Potrivit unei statistici intocmite de Casa de Asigurari de Sanatate (CAS) Tulcea, un numar de 13.234 de concedii medicale au fost eliberate de medicii tulceni in primele noua luni ale anului, numarul certificatelor emise fiind in crestere cu doar cateva procente fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand au fost prescrise 13.150 certificate.

Ca si in anul trecut, cele mai multe concedii medicale au fost eliberate de medicii de familie, cu 5631 concedii in primele noua luni ale anului, fata de 5497 cate au fost anul trecut. În ceea ce priveste numarul concediilor medicale prescrise de medicii specialisti, numarul acestora a scazut de la 2993, cate au fost anul trecut, la 2924 in timp ce concediile medicale date de medicii din spitale, dupa internari, au crescut de la 4660 la 4979, in primele luni ale anului acesta.

Sursa:http://www.orasul-tulcea.ro/stiri/ca-si-in-2012-medicii-de-familie-prescriu-cele-mai-multe-concedii-medicale.html

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro