Cu ocazia controlului corporal efectuat de poliţişti, asupra celor doi a fost găsit un telefon mobil şi o brichetă în valoare de 400 lei, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bunurile proveneau de la o infracţiune de furt comisă de aceştia în data de 13.02.2016.

Pe parcursul cercetărilor poliţiştiii au stabilit că unul dintre minori, împreună cu alţi doi tineri, de 19 şi respectiv 28 de ani, ambii din municipiul Alba Iulia, ar mai fi comis, în luna octombrie 2015, o altă infracţiune de furt din incinta unui alt cabinet medical.

Din datele şi probele administrate, poliţiştii au stabilit că în cursul anului 2015, cât şi în luna februarie 2016, cei patru tineri au săvârşit, alte 5 infracţiuni de furt, din incinta unor cabinete medicale, de unde au sustras aparatură electronică, cafea şi alte bunuri. Valoarea bunurilor sustrase depăşeşte 4.000 lei.

Faţă de cele patru persoane s-a dispus continuarea cercetărilor, pentru comiterea infracţiunilor de furt.

Împotriva celor doi minori de 17 ani, s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore urmând ca în data de 15.02.2016 să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

În ceea ce-l priveşte pe tânărul de 28 de ani, acesta este arestat preventiv din cursul lunii noiembrie 2015 la Penitenciarul Aiud,tot pentru comiterea de infracţiuni de furt, de pe raza municipiului Alba Iulia.

În cauză, cercetările continuă pentru identificarea celei de-a patra persoane bănuită de participarea la comiterea furturilor şi documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora.

Sursa

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro