Medicii avertizează că noile carduri de sănătate au fost emise degeaba! Pacienţii care vor să intre la medici trebuie să vină cu bani cash, fără de care nici nu pot trece de portar, de altfel.

medici_cash_card_sanatate.jpg

“Noi înţelegem progresul tehnologic şi îl susţinem. Chiar azi am folosit aparatul acela dubios, cu raze, cu care vedem dacă omul are oare frânte, deşi avem o babă aici care dă în bobi şi spune mult mai precis ce boală ai. Dar ne obligă cei de la Bucureşti”, spune Ionela T, medic din Focşani. Aceasta respinge însă ideea cardului electronic, cu care pacientului îi e imposibil să dea şpagă.

“Cei care vin cu cardul de sănătate, dar fără bani, nu vor fi anesteziaţi. Îi operăm pe viu. Am pus un afiş, se vede foarte clar, cine vrea să înţeleagă bine, cine nu, treaba lor”, a mai explicat doamna doctor.

 

PS:  sper ca ati inteles ca este o gluma !

Sursa

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro