Norme Coca 2023 - 2024

Cele peste 10 mii de carduri care au fost returnate,isi asteapta posesorii de mai bine de 2 luni.Gorjenii care din diferite motive nu au primit cardul de sanatate,il pot ridica de la sediul Casei de Asigurari de Sanatate Gorj,incepand din aceasta saptamana.Pentru a intra in posesia cardului de sanatate,oamenii trebuie sa verifice mai intai daca se afla pe lista de carduri returnate.Datorita numarului redus de angajati, aceste carduri vor putea fi ridicate doar de la doua ghisee, insa nu exista un termen limita pentru acest lucru.

 

Vox Daniel Bondoc 1

Peste 300 de mii de carduri au fost tiparite pentru asiguratii gorjeni. Dintre acestea, mai mult de 10 mii de carduri au fost returnate si se afla la sediul CAS. Au fost insa tiparite carduri si pentru persoanele care au decedat intre timp sau pentru persoane care nu mai sunt asigurate. Presedintele CAS se asteapta la o noua transa de carduri de sanatate, emise pentru persoanele care intre timp au implinit 18 ani sau au dobandit calitatea de asigurat.

 

Bondoc recomanda asiguratilor care doresc sa isi ridice cardurile de sanatate, sa mearga la sediul CAS si dupa ora 12 pentru a se evita aglomeratia. In urmatoarele luni, persoanele care au asigurare medicala vor beneficia de serviciile medicilor chiar daca nu vor avea cardul de sanatate.

Sursa

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro