Norme Coca 2023 - 2024

În Dolj a început campania de vaccinare antigripală. La Direcţia de Sănătate Publică Dolj au ajuns aproximativ 4.500 de doze de vaccin, un număr insuficient, spun medicii de familie, care au pe liste mii de bolnavi.

Medicii de familie din Dolj sunt nemultumiți, pentru că au primit doar câte opt doze de vaccin per cabinet, de 3-4 ori mai putine doze față de anul trecut. Asta în condițiile în care sunt înscriși pe liste mii de pacienți. Aşa că vor fi imunizate, cu prioritate, persoanele cu risc ridicat de îmbolnăvire: vorbim despre copii, bătrâni şi cei cu boli cronice.

Situaţia din Dolj se regăseşte şi alte judeţe din ţară, de exemplu, Suceava, Vaslui, Vâlcea, Gorj sau Cluj-Napoca. Cei care vor să se vaccineze pe cont propriu, găsesc vaccinul în farmacii, la preţul de 30 de lei.

Sursa

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro