Cel mai mare si mai cuprinzator eveniment de recrutare va incepe pe 9 iunie. Evenimentul ofera timp de 3 saptamani oportunitati pentru personalul medical in cautare de locuri de munca in tara sau strainatate. Expozanti internationali sunt in cautare de profesionisti in toate domeniile medicale: doctori rezidenti si specialisti, asistenti medicali, studenti la medicina, medici stomatologi, fizio-kineto-terapeuti, moase, farmacisti, cercetatori si personal auxiliar.

Cei in cautare de locuri de munca pot crea, posta CV-uri direct pe site si pot vizita stand-urile virtuale ale companiilor pentru mai multe informatii despre job-urilor disponibile, angajatori, locatii si beneficii. Acestia pot discuta privat sau in grup cu recrutori, le pot trimite CV-ul si programa interviuri. Aceste servicii vor fi disponibile 24 ore pe zi, sapte zile pe saptamana pentru intreaga durata a targului virtual. Targul de job-uri medical este deschis si gratuit pentru public.

“Targul Virtual creste gradual in marime si eficienta pe piata de recrutare actuala a personalului medical. Este metoda perfecta pentru a completa si sublinia activitatea Cariere in Alb inceputa in 2009”, declara Bogdan Covaliu, Manager General. “Speram ca raspunsul sa fie unul pozitiv. Targul Virtual da o noua sansa persoanelor care nu au reusit sa participe sau nu au gasit ceea ce cautau in cadrul targurilor traditionale. Ei o pot realiza in timpul lor liber, oricand si oriunde au acces la un computer conectat la internet. In plus, ei vor putea alege din mai multe job-uri si angajatori posibili.”

“Vedem din ce in ce mai multi recrutori care se alatura platformei” adauga Laura Dabija, Account Manager. “Cum mai multe persoane au sansa sa contacteze companiile si sa le trimita CV-urile, potentialii angajatori vor avea un numar mai mure si mai diversificat de candidati din care pot alege. Eliminand nevoia de a calatori salveaza de asemenea timp si bani si angajatorilor si candidatilor. Am realizat asadar ca acest eveniment este in favoarea ambelor parti implicate.”

Careers in White International (Cariere in Alb) este o platforma destinata intalnirii personalului medical in cautarea unui loc de munca cu potentiali angajatori din domeniul sanatatii. Posturile vacante sunt pentru toate specialitatile medicale si pornesc de la salarii de 2 500 de euro pentru asistenti si medici rezidenti si ajung la peste 4000 de euro pentru medici specialisti, incluzand cursuri de limbi straine si consiliere in cariera medicala, in sisteme medicale variate, pentru toate domeniile.

Pentru acest sezon al Targului Virtual sunt estimate participarea a 35 de angajatori internationali ce vor oferi peste 1000 de job-uri cu aproximativ 20.000 de pozitii disponibile celor care vor vizita platforma.

 

Sursa

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro