Incepând cu data de 1 aprilie va intra în vigoare noul contract-cadru care se va încheia între furnizorii de servicii medicale și medicamente și Casa de Asigurări de Sănătate Suceava, dar din cauza timpului scurt, pentru luna aprilie se vor semna acte adiționale, iar noile contracte se vor încheia începând cu data de 1 mai.

“În vederea încheierii contractelor și a actelor adiționale pe acest an, furnizorii vor depune la CAS Suceava, la începutul lunii aprilie, cererile, însoțite de documentele necesare. Pentru furnizorii care la data de 31.03.2016 se află în contract cu CAS Suceava, contractele pentru anul 2016 se vor prelungi, la cererea furnizorilor și pe baza documentelor pe care le-au depus, prin acte adiționale valabile până la 31.12.2016.

Furnizorii care nu se află în contract cu CAS Suceava și care vor depune cerere pentru intrare în relații contractuale și documentele necesare, vor încheia contracte cu valabilitate de la 1 mai până la 31 decembrie 2016”, ne-a declarat Anda Sălăgean, director în cadrul Casei de Asigurări de Sănătate Suceava.

In cursul anului trecut, 723 de furnizori de servicii medicale au încheiat contracte cu CAS, dintre care 285 medici de familie, 108 medici din ambulatoriul de specialitate clinic, 28 din cel paraclinic și 15 medici din ambulatoriul de specialitate de recuperare. 50 de medici stomatologi au încheiat contracte cu CAS, iar la aceștia se adaugă și unități spitalicești. (Cristina RUSTI)

Sursa

 

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro