Verificând patrimoniul, administratorul judiciar a constatat că firma deţine doar un autoturism, însă din vânzarea acestuia au fost acoperite doar cheltuielile de procedură parţial, astfel că a cerut radierea firmei şi închiderea procedurii. În urma acestei decizii, niciunul din creditorii înscrişi la masa credală nu şi-a mai recuperat datoriile, cea mai afectată fiind CJAS, care a şi cerut atragerea răspunderii personale a lui Younes Dmour.

Ceilalţi creditori care vor rămâne cu „gaură” în buget sunt Direcţie Regională a Finanţelor Publice cu 167 lei şi Libra Internet Bank cu 31.000 lei. Declinul firmei medicului ieşean Dmour a început din ianuarie 2013, când inspectorii CJAS au efectuat un control pentru a verifica concordanţa dintre serviciile medicale prestate şi deconturile realziate de CJAS, stabilindu-se că trebuie recuperată suma de 281.000 lei plătită în 2011 şi 2012. Medicul a contestat decizia CJAS, însă instituţia a cerut Judecătoriei Iaşi emiterea unei ordonanţe de plată pentru suma respectivă, iar ulterior patronul Salmed a cerut intrarea în insolvenţă.

Sursa

"Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
Michel de Montaigne
"Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
admin@amfms.ro