Norme Coca 2023 - 2024

Accidentele sunt cele mai frecvente cauze ale mortii, iar principala cauza este accidentul de masina.

Copii care nu sunt asigurati intr-un scaun special si prinsi cu centura de siguranta, ar putea fi raniti grav intr-un accident de masina. Iti poti proteja copilul urmand doar simple masuri de siguranta.

Folosind scaunele ce ofera siguranta, este cea mai buna protectie pe care o poti oferi copilului tau atunci cand calatoresti. Scaunele de masina pentru copii reduc riscul de ranire in cazul unui accident auto, insa de multe ori aceste scaune nu sunt folosite corect.

Atunci cand alegi scaunul de masina, trebuie sa ti cont de anumite criterii. Cel mai bun scaun de masina, nu este intotdeauna cel mai scump, este acela care se potriveste copilului tau (varsta, greutate) si bineinteles trebuie sa se potriveasca si in masina ta.

Dupa ce ai ales scaunul, trebuie sa il fixezi in masina ta tinand cont de instructiunile de folosire. Scaunul trebuie sa fie intotdeauna pe bancheta din spate, pe diagonala soferulu

Sursa

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro