Norme Coca 2023 - 2024

Asiguratul va plati contravaloarea cardului in cazul in care solicita eliberarea unui duplicat in urma pierderii, furtului, deteriorarii si in situatia modificarii datelor personale de identificare.

Pierderea sau furtul Cardului National de Sanatate se anunta la Casa de Asigurari de Sanatate de care apartineti sau la telverde 0800800950.

In teremen de 15 zile se solicita un nou Card National De Sanatate in urma unei cereri insotita de dovada platii cardului in contul Imprimeriei Nationale,cerere ce trebuie depusa la CAS. Casa de asigurari de sanatate va va elibera o adeverinta valabila 30 de zile, termen in care trebuie sa primiti noul card.

In situatia in care cardul de sanatatea fost a fost pierdut, furat, distrus sau datele personale nu sunt cele corecte veti completa cerea de eliberare card de sanatate duplicat.In cazul datelor inscriptionate gresit se completeaza si declaratia pe proprie raspundere. Documentele completate impreuna cu o copie dupa CI sau BI se vor depune la sediul CAS .

Daca doriti modificarea datele personale veti depune la CAS  cardul cu date gresite.

Fisiere atasate

 

 

 

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro