Norme Coca 2023 - 2024

Candy Crush este jucat zilnic de peste 93 de milioane de oameni, care platesc aproximativ 800.000 de dolari ca sa cumpere vieti virtuale pentru a ajunge la un alt nivel.

Anul trecut, compania care a lansat jocul, King Digital Entertainment, a declarat un venit net de 538 de milioane de dolari.

Multi jucatori recunosc ca aceasta aplicatie, care este gratuita, provoaca dependenta si le este foarte greu sa renunte la joc. Acum, cercetatorii au aflat de ce se intampla asta.

In primul rand, jocul este foarte simplu, fiind accesibil chiar si prescolarilor: trebuie doar sa potriviti trei bomboane de aceeasi culoare.

Primele etape ale jocului sunt foarte usor de terminat, ceea ce da utilizatorului un sentiment de satisfactie, care produce in creier eliberarea dopaminei, un hormon asociat cu recompensele. Astfel, simtim nevoia sa continuam jocul, pentru a prelungi aceasta placere.

Daca jocul ar continua la fel de simplu, utilizatorii s-ar plictisi repede, dar el devine tot mai complicat pe parcurs.

Sursa

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro