Norme Coca 2023 - 2024

Un dispozitiv ciudat creat de japonezi, numit Facial Fitness Pao ar putea obţine cu uşurinţă titlul de cel mai bizar instrument de fitness creat vreodată. În ciuda aparenţei ridicole, producătorii săi susţin că acesta tonifiază muşchii faciali, cu efecte uimitoare asupra aspectului feţei.

Chiar dacă în ultimii ani nu a fost penurie de invenţii aiurite în demeniul fitness-ului, Facial Fitness Pao pare să le ia faţa. Chiar dacă arată ciudat, inventatorii japonezi afirmă că dispozitivul lucrează cel puţin 43 de muşchi individuali, care sunt responsabili pentru exprimarea unor emoţii, scrie Medical Daily.

De altfel, un sondaj realizat de producătorii Facial Fitness PAO, a relevat că 94% dintre cei care l-au încercat au obţinut rezultatele dorite. Ce-i drept, sondarea opiniei oamenilor care au fost martori la „antrementele“ cu Pao ar fi fost mult mai interesantă.

Cum se foloseşte?

Dispozitivul are forma unui „avion“, având în zona dintre „aripi“ un fel de căluş care se introduce în gură. Pentru a lucra cu ajutorul lui, practicantul trebuie să dea din cap în sus şi în jos, ceea ce determină zbaterea ritmică a „aripilor“. Pentru o îmbunăţire vizibilă a aspectului feţei, specialiştii recomandă sesiuni de lucru de 30 de secunde în fiecare zi, timp de cel puţin o lună.

Cât costă?

La 19.99 dolari, acest inediat aparat de antrenament este, evident, un chilipir în comparaţie cu tramentele cu botox sau alte intervenţii de rejuvenare.

Facial Fitness Pao este în prezent disponibil doar în Japonia, dar, datorită consumismului global, cu siguranţă vom putea pune mâna sau mai bine spus gura pe acesta în viitorul apropiat.

 

Sursa

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro