Norme Coca 2023 - 2024

Platforma on-line a targului poate fi accesata la orice ora, pana pe 21 decembrie, de medicii si asistentii medicali care isi cauta un loc de munca in tara sau in strainatate.

La inceputul acestei luni s-a dat startul celei de-a cincea editii a targului virtual international de locuri de munca Careers in White, targ ce se adreseaza exclusiv personalului medical aflat in cautarea unui loc de munca in tara sau in strainatate. Este vorba despre cel mai mare targ de acest gen din Europa, pe platforma virtuala putandu-si da intalnire angajatorii in cautare de personal specializat si medicii sau asistentii aflati in cautarea unui loc de munca, atat in clinici din tara cat si din strainatate.

Targul va fi deschis on-line, timp de trei saptamani, in perioada 1-21 decembrie, putand fi accesat in aceasta perioada 24 de ore din 24 de pe computerul de birou, laptop, tableta sau smartphone. Platforma este bine structurata, la fel ca in cazul unui targ fizic de job-uri, companiile ofertante avand „amenajate” standuri virtuale in care pot fi gasite informatii generale, prezentari si descrieri ale activitatii, locurile de munca disponibile, datele de contact si alte detalii utile celor aflati in cautarea unui loc de munca in domeniul medical.

Totodata, targul virtual le ofera vizitatorilor oportunitatea de a discuta public sau privat cu recrutorii despre ce presupune locul de munca de care sunt interesati, modalitatile de aplicare sau despre ce presupune procesul de relocare. De asemenea, vizitatorii aflati in cautarea unui loc de munca au posibilitatea de a-si crea si posta CV-uri direct pe site, putand sa aplice pentru locurile de munca de care sunt interesati. Fiind vorba de un targ virtual, programul de functionare nu constituie un impediment, asa ca acesta este accesibil vizitatorilor 24 de ore din 24, pe parcursul celor trei sapatamani, pana pe data de 21 decembrie, accesul fiind gratuit.

Si la aceasta a cincea editie, oferta de locuri de munca pentru strainatate este una bogata, recrutorii internationali fiind in cautare de profesionisti in toate domeniile medicale, precum medici rezidenti si specialisti, asistenti medicali, studenti la medicina, medici stomatologi, fizio-kineto-terapeuti, moase, farmacisti, cercetatori si personal auxiliar.

Careers in White International este o platforma destinata intalnirii personalului medical in cautarea unui loc de munca cu potentiali angajatori din domeniul sanatatii. Posturile vacante sunt pentru toate specialitatile medicale si pornesc de la salarii de 2 500 de euro pentru asistenti si medici rezidenti si ajung la 4000-6000 de euro pentru medici specialisti, incluzand cursuri de limbi straine si consiliere in cariera medicala, in sisteme medicale variate, pentru toate domeniile.

Targul virtual este una dintre actiunile derulate in cadrul acestei platforme, managerul general Bogdan Covaliu declarand ca acesta „creste gradual in marime si eficienta pe piata de recrutare actuala a personalului medical. Este metoda perfecta pentru a completa si sublinia activitatea Cariere in Alb inceputa in 2009”.

 

 

Sursa

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro