Medical Forum Targu Mures 22-23.03.2023

Deţinător al titlului „Cel mai sexy doctor în viaţă”, acordat de revista americană People, doctor Mike susţine că femeile nu sunt atrase doar de fizicul atrăgător al tămăduitorilor în halate albe.

Doctor Mike, un medic rezident din New York, a fost desemnat de revista americană People „Cel mai sexy doctor în viaţă”. Bărbatul susţine însă că nu doar fizicul de invidiat şi stetoscopul de la gât sunt atributele care le dau doctorilor trecere la femei. Potrivit declaraţiilor acordate publicaţiei „Daily Mail Australia”, reprezentantele sexului frumos sunt impresionate şi de dedicarea, empatia şi compasiunea pe care le inspiră aceştia.   Chipeşul medic, urmărit de mai bine de un milion de persoane pe Instagram, a intrat în atenţia presei după ce un sondaj a arătat că, în ochii femeilor, specializarea în medicină s-a dovedit a fi cea mai atractivă pentru femei, când vine vorba de bărbaţi.   „Doctorii sunt foarte populari în rândul femeilor. Trebuie să fii foarte dedicat ca să intri în această branşă, fapt care le inspiră femeilor dedicare şi implicare, exact ceea ce aşteaptă de la bărbaţii cu care îşi doresc o relaţie”, a declarat doctor Mike.

Sondajul realizat cu ajutorul aplicaţiei de întâlniri Coffee Meets Bagel, lansată în 2015, a arătat că femeile consideră că profesia de medic este foarte atractivă, printre motive numărându-se şi fizicul doctorului, dar şi veniturile generoase ale acestuia. După doctori, în topul preferinţelor femeilor se află bărbaţii care lucrează în domeniul finanţelor, avocaţii şi antreprenorii.

Pe de altă parte, când vine vorba de slujbele pe care le admiră bărbaţii, pe primul loc se situează antreprenoarele, femeile care lucrează în domeniul modei, cele care profesează în domeniul consultanţei, în marketing şi abia apoi femeile cu carieră în medicină. Dacă în legătură cu cele mai atractive profesii părerile bărbaţilor şi ale femeilor diferă, cele două sexe au picat de acord faţă de cele mai puţin atractive slujbe, votând profesorii şi inginerii.   Pentru „Cel mai sexy doctor în viaţă” contează, însă, mai mult decât orice, pasiunea şi motivarea de care dă dovadă o femeie în domeniul care îi place. „Dacă nu sunt motivate la locul de muncă, acest lucru se reflectă şi în alte aspecte ale vieţii de zi cu zi”, menţionează acesta. Când vine vorba de întâlniri romantice, medicul burlac spune că preferă aventura. „Cea mai bună întâlnire a mea a fost cea în timpul căreia am făcut căţărături chiar aici, în New York. Partenera mea m-a surprins, pentru că eu sunt cel care vine cu astfel de propuneri, dar ea avea deja experienţă în acest domeniu, aşa că am mers pe cea mai înaltă parte a muntelui”, a povestit medicul.

Sursa

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro