Dacă doriți să consultați întreaga listă cu locuri de muncă pentru români în străinătate, intrați AICI.

Englezii caută asistente medicale pentru azilurile de bătrâni. Aveți nevoie de cunoștințe de limba engleză, dar și de o experiență minimă în spital sau azil de bătrâni.

Interviurile se țin față în față sau pe Skype. Spitalele din Anglia oferă salarii foarte avantajoase și condiții excelente de muncă.

Puteți aplica pentru acest loc de muncă AICI.

Tot pentru asistente medicale este și acest anunț. Destinația este tot Anglia, însă, dacă vă înscrieți aici veți primi un curs gratuit de limba engleză.

Candidații trebuie să știe să monitorizeze pacienții, să îi ajute pe doctori în timpul examinărilor, să administreze medicamentația și să curățe și să îngrijează răni.

Vă puteți înscrie pentru acest job AICI.

Dacă sunteți un medic specialist bun și puteți purta o conversație în limba franceză, atunci puteți aplica pentru un loc de muncă în spitalele publice sau clinicile private din Hexagon.

Sunt căutați specialiști în medicina muncii, anestezie, radiologie, oncologie, pediatrie, pneumologie, cardiologie, oftalmologie și ginecologie.

Salariul este de aproape 4.000 de euro pe lună, iar gărzile sunt plătite suplimentar.

Vă puteți înscrie pentru acest loc de muncă AICI.

Suedezii caută specialiști în medicina de familie. Angajatorul oferă o călătorie în Suedia, înaintea începerii unui curs de limba suedeză, care va dura între 3 și 6 luni.

Este oferită o bursă de 10.000 de coroane suedeze pe lună, cazare și transport asigurat.

Dacă veți ajunge să lucrați pentru suedezi, veți primi un salariu de 4.000 de euro pe lună. Săptămâna de lucru are 36 de ore.

Transportul este asigurat de angajator.

Sursa

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro