Medici urologi, oncologi, ginecologi și medici de familie participă, în perioada 20-21 mai, la ediția a IV-a a Simpozionului „Zilele Urologiei Mureșene. Actualități în urologie”, un eveniment medical în care sunt prezentate cele mai noi și moderne terapii în urologie și dezbătute teme de mare actualitate, precum vezica hiperactivă la femei, cancerul de prostată, noi aspecte în tratamentul disfuncțiilor erectile, acuzele urinare joase și managementul terapeutic al infecțiilor urinare.

Șefa Clinicii de Urologie din cadrul Spitalului Clinic Județean Mureș, conf. univ. dr. Martha Orsolya, a transmis vineri, 20 mai, în timpul ceremoniei de deschidere a simpozionului, că medicii care profesează la Clinica de Urologie beneficiază de aparatură modernă și astfel reușesc să se apropie de ceea ce înseamnă urologie modernă. Conducerea Spitalului Clinic Județean Mureș sprijină Clinica de Urologie.

„Avem un program foarte bogat. Pornim la drum cu hiperplazia benignă de prostată, acuze urinare joase, vom merge spre vezica hiperactivă, abordăm cancerul de prostată, infecțiile urinare multirezistente, disfuncția erectilă (…) Noi suntem doritori să facem lucruri noi și dacă avem parteneri de nădejde, sigur vom reuși”, a precizat conf. univ. dr. Martha Orsolya....citeste mai departe

Sursa

Autor Teodora Mindru

 

 

antet urologie

                                             INVITAȚIE DE PARTICIPARE

 

                                                       20-21 mai 2016

                                           Târgu Mureș, la Hotel Grand,

se va desfășura manifestarea regională,

cu tema:

                                                „Actualități în Urologie”

Organizatori:

 • Clinica de Urologie Tg.Mureș din cadrul Spitalului Clinic Județean Mureș
 • UMF Tg.Mureș
 • Asociația Româna de Urologie
 • Colegiul Medicilor din România filiala Tg.Mureș
 • OAMGMAMR filiala Tg.Mureș

 

Simpozionul se adresează  rezidentilor si specialiștilor de medicină a familiei, urologie, oncologie, anatomo-patologie, respectiv asistenților medicali dar și studentilor medicinisti.

 

înscrierea participării se va face la adresa de email urologiemures@yahoo.com  și este gratuită până la data de 15 mai  2016. După această data se percepe o taxă de înscriere de 50 RON care se va achita în ziua evenimentului la  secretariat.

Date necesare înscrierii: nume, prenume, CNP, denumirea oficială a locului de muncă, specialitatea.

Președintele comitetului de organizare

Conf.Dr.Orsolya Mártha

Șeful Clinicii de Urologie Tg.Mureș                                                                           

 

 

 

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro