Norme Coca 2023 - 2024

Reprezentanții Centrului de Ingrijire Paliativa Hospice din cadrul Asociaţiei „Dr. Carl Wolff” a Bisericii Evanghelice, au anunțat miercuri că au fost contactați de Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate și că taxa de 12.000 de euro pentru reacreditare va fi recalculată.

Sursa  oradesibiu.ro

’’Ca urmare a sesizării Guvernului asupra faptului că ne aflăm în imposibilitatea de a plăti suma cerută de către Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate (ANMCS) pentru reacreditarea Centrului de Ingrijire Paliativa Hospice din cadrul Asociaţiei „Dr. Carl Wolff” a Bisericii Evanghelice C.A. din România, centru finanţat în special din donaţii, am fost contactaţi de reprezentanţii ANMCS’’, a anunțat miercuri seară Ortrun Rhein, în numele Asociaţiei „Dr. Carl Wolff” .

 

 

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro