Norme Coca 2023 - 2024

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Sănătății publicat pe site-ul instituției, pentru medicii specialiști care au solicitat eliberarea certificatului de la minister procedura va demara cu data de joi, 8 ianuarie.

"Eliberarea documentelor se va face în zilele de marți și joi ale săptămânii în intervalul orar rezervat programului cu publicul 11,30-14,00. (...) Ca urmare a respectării prevederilor legislative menționate, nu există nicio întârziere în eliberarea acestor documente", precizează MS.

Conform Ordonanței nr. 18/2009, eliberarea certificatelor de medic specialist se face numai după încheierea stagiului de pregătire în rezidențiat, respectiv după data de 31 decembrie a fiecărui an, pentru seria de medici care au promovat examenul de specialist în sesiunea din luna octombrie.

AGERPRES

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro