Medical Forum Targu Mures 22-23.03.2023

Chirurgul Caius-Glad Streian, medic în cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare Timişoara, reţinut ieri seara pentru 24 de ore pentru luare de mită, urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, informează miercuri, printr-un comunicat, Biroul de presă al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara.

Potrivit sursei citate, din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că în data de 9 noiembrie, inculpatul, în calitate de medic în cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare Timişoara, a primit de la o persoană denunţătoare suma de 1.000 lei, pentru a efectua o intervenţie chirurgicală unui aparţinător al acesteia.

Ulterior, în dimineaţa zilei de 10 noiembrie, inculpatul a chemat-o pe respectiva persoană şi i-a comunicat că starea de sănătate a aparţinătorului este foarte gravă, iar intervenţia ce urmează a fi efectuată este foarte scumpă, astfel că suma de 1.000 lei este insuficientă, pretinzând încă 5.000 lei.

'Miercuri, la solicitarea inculpatului, persoana denunţătoare i-a remis suma de 3.000 de lei din cei 5.000 de lei pretinşi, acesta fiind surprins în flagrant', precizează comunicatul

.... si vanatoarea continua !

 

Sursa

 

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro