Publicatia Dauphine Libere anunta in numarul sau de luni ca o societate elvetiana de elicoptere ar fi suspecta de sustragerea datelor medicale ale fostului pilot german de Formula 1, spitalizat pana la mijlocul lunii iunie la Grenoble.

Promo-schumi

Potrivit publicatiei citate, adresa de IP a calculatorului de unde a fost trimisa mai multor mijloace de informare in masa propunerea de vanzare a raportului medical, contra sumei de 58.000 de euro, ar proveni de la unul dintre ordinatoarele respectivei societati.

Articolul mentioneaza, printre altele, ca, inainte ca pacientul sa fie transferat spre Lausanne, aceasta firma de transport cu elicopterul a fost contactata in vederea organizarii unei posibile evacuari pe calea aerului.

"Conform procedurii, o versiune a dosarului medical a fost expediata prin curiel unuia dintre medicii care colaborarea cu societatea in cauza", subliniaza cotidianul.

Intr-un final, varianta cu elicopterul a fost abandonata, Michael Schumacher parasind spitalul din Grenoble cu o ambulanta speciala.

Scurgerea de informeaza, estimeaza publicatia, ar putea proveni de la medicul care intrase in posesia actelor medicale ale fostului pilot de Formula 1, dar si de la vreun coleg al acestuia.

Sursa

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro