Medical Forum Targu Mures 22-23.03.2023

Principalul denunțător în dosarul de la Casa de Sănătate este Ion Alina-Andreea, patronul unei firme din domeniu care a încasat sume imense în timpul guvernării PD-L, dezvăluie Flux24.ro. 

Sursa Comisarul.ro

Între anii 2007 şi 2010, Casa de Sănătate Bucureşti (CASMB) a virat în conturile furnizorului de îngrijiri la domiciliu Alicia Medical Expert peste 18,3 milioane lei pentru servicii de specialitate prestate asiguraţilor CASMB. Asta, în condiţiile în care, pe ultimii patru ani, bugetul destinat acestui tip de îngrijiri a fost de circa 23 milioane lei, iar cifra de afaceri a societăţii a fost în perioada respectivă de 19,7 milioane lei. Prin urmare, Alicia Medical Expert a reuşit performanţa incredibilă de a încasa 79,2% – adică 4,7 milioane euro – din banii alocaţi îngrijirii asiguraţilor din Capitală între 2007 şi 2010, dar şi să-şi asigure astfel 93% din venituri direct de la stat, scria acum câțiva ani România Liberă.

 

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro