Norme Coca 2023 - 2024

O achiziţie care te pune serios pe gânduri: Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi a cumpărat capcane pentru şobolani în valoare de 3.000 de euro. Oficialii spitalului spun că achiziţia de capcane s-a făcut chiar la recomandarea unui medic epidemiolog şi justifică existenţa micilor mamifere purtătoare de boli: „noi suntem o unitate medicală pavilionară şi sigur, dat fiind acest fapt, sunt şi şobolani“. Câteva semne de întrebare apar şi cu privire la firma care, de mai bine de un an, primeşte contracte prin încredinţare directă pentru a combate gângăniile şi rozătoarele din spital.

Sursa  ziaruldeiasi.ro

Dezinsect & Cleaner a câştigat, anul trecut, trei astfel de contracte. În total, spitalul a fost „curăţat“ de peste 100.000 de lei. Societatea are, în scripte, un singur angajat şi, potrivit datelor publice, aproape o treime din veniturile de anul trecut au venit de la Infecţioase.

 

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro