Norme Coca 2023 - 2024

Am crezut ca doctorul Dan Oprea lucreaza in Iasi. Aveam sub ochi greutatile si deficientele sistemului. Apoi am aflat ca e de la la Spitalul de Urgenta din Ploiesti. Nu am nevoie sa merg pana acolo.Aceasta e realitatea dintr-un sistem muls si feudalizat.

Acum vor da drumul la cainii de paza ai sistemului. Complicii din sanatate hraniti cu firmiturile picate de la masa politicienilor Colaborationistii oricarui partid si oricarei puteri.

Intai se va sesiza managerul numit politic. La fel ca in orice spital din Romania. Va cauta sa ii bage pumnul in gura ca sa nu mai spuna nimic niciodata, vor face tot felul de comisii de disciplina, vor descoperi peste noapte ca refuza pacientii si ca nu respecta confidentialitatea. Orice. Doar ca sa-l sanctioneze. Il vor reclama la DNA sau ANI si se va dovedi candva ca nu a facut nimic,

Vor urma cei de la minister. Comisia aceea va declara ca totul e frumos si bine si ca domnul doctor nu a semnalat nici o problema in desfasurarea activitatii. E pur si simplu un nemultumit rauvoitor si poate putin nebun care submineaza minunata reforma.

Daca nici asta nu e suficient i se va desfinta sectia sau spitalul si va ajunge sa lucreze intr-un spital cu conditii si mai proaste decat cel in care lucra.

De unde stiu asta ?! Pentru ca am trait si traiesc povestea de a deveni ,,dusman al poporului”…poti sa ma suni oricand colega si noroc! Pentru ca ai nevoie..

Si acum in spitalele din Iasi ploua. Si acum in Iasi pacientii mor plimbati prin curtea spitalului. Si acum pacientii mor plimbati intre spitale. Si acum sunt conditii de secol trecut si la urgente.

Dar cine mai are curajul sa spuna asta ?

Sursa

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro