Norme Coca 2023 - 2024

Începând cu 1 octombrie pacienții vor intra în posesia cardurilor naționale de asigurări sociale de sănătate, distribuite de CNAS. Utilizarea obligatorie a acestor carduri va intra în vigoare estimativ la data de 1 ianuarie 2015, până atunci utilizarea este opțională.

Pentru a veni în întâmpinarea medicilor, firma SYONIC vă oferă cel mai bun cititor și inscriptor de carduri, din lista aparatelor validate de CNAS, listă ce poate fi consultată pe site-ul CNAS.

 

CITITOR DE CARDURI COMPATIBIL CNAS SI ICMED

 

Modelul oferit de firma SYONIC este HID Omnikey 3821. Principalele avantaje ale acestui produs sunt:

 

 

1)   E unul din cele doar două modele de cititoare care au fost validate în regim de utilizare cu ecran și tastatură proprie esențiale pentru păstrarea unui grad ridicat de securitate și confort. În lipsa acestora, medicul va trebui să permită pacientului să utilizeze tastatura și ecranul laptopului sau calculatorului pe care lucrează medicul, ori să cumpere un ecran și tastatură separată.

 

2)   HID Omnikey 3821 este compatibil și cu cardurile private de sănătate ICMed

 

3)   Cititorul este ergonomic, cu ecran și butoane mari, putând fi utilizate mai ușor de persoanele mai în vârstă sau cu diferite afecțiuni. Astfel medicul va economisi timp, pentru că pacientul va putea introduce cardul și PIN-ul cu ușurință.

 

4)   Cititorul beneficiază de o garanție de 2 ani și 100.000 de citiri. Garanția oferită inlcude înlocuirea cititorului defect.

 

5)   Cablul USB pentru conectare este suficient de lung ca medicii să îl poată amplasa în locul optim.

 

 

CONDIȚII COMERCIALE

 

Prețul cititorului/inscriptor HID Omnikey 3821 furnizat de compania SYONIC pentru utilizatorii ICMed este 200 lei + tva, plătibili în 4 rate lunare de câte 50 de lei + tva. În preț este inclusă livrarea personală sau prin curier direct la cabinet. De asemenea este inclusă și instalarea și asistența tehnică pe parcursul instalării la fața locului sau de la distanță.

 

Observații:

*) Pentru utilizatorii de ICMed care își procură cititorul în regim propriu, SYONIC percepe o taxă de 120 lei + tva. Taxa acoperă asistența la instalare și compatibilizare cu ICMed.

 

**) SYONIC furnizează cititorul/inscriptor HID Omnikey 3821 și utilizatorilor altor softuri decât ICMed, la prețul de 320 lei + tva. În preț este inclusă livrarea personală sau prin curier. Nu este inclusă instalarea și nici nu garantăm funcționarea cu softul respectiv.
ICMed este un soft medical complet de cabinet, bazat pe acces securizat online, prin internet. De aceea poate fi folosit de oriunde, fara a necesita instalare, doar cu ajutorul unui browser, pe baza unui utilizator si a unei parole, exact ca accesul dvs. in contul de e-mail.

Licenta, instalarea, instruirea si preluarea a tot ce ati lucrat in softul actual sunt GRATUITE !

 

 AVANTAJE MODUL Medicina de Familie

1)   Protocoale actualizate cu posibilitatea vizualizarii direct de pe reteta!

2)    Riscogramele implementate sa se completeze automat pe baza de profil automat si valori precedente. Risc SCORE calculat automat.

3)   Raportare directa si completa in RENV (Registrul Electronic National de Vaccinari)

4)    Singurul soft care are implementat un DES privat real, cu acces direct in fisa unica a pacientului rezultate de laborator, imagistica, internari, rezumat consultatii medici specialisti.

5)   Emitere factura electronica

6)   Singurul soft care nu necesita actualizari si salvari backup

7)   Singurul soft cu care nu pierdeti datele daca se fura sau strica calculatorul

8)    Preluam TOT ce ati lucrat in alt soft, nu veti fi afectat deloc la schimbare. Asiguram asistenta continua pe perioada acomodarii

9)   Singurul soft la care platiti abonament doar daca il folositi, fara contract incheiat pe ani de zile si fara clauze ascunse

10)       Singurul soft care este accesibil securizat de pe orice calculator, fara instalare, pe baza unui utilizator si a unei parole

11)           Singurul soft care face inlocuirea medicilor in concediu fara lasat de calculator personal

12)       Recompensare prin puncte, reducerea facturilor pe baza punctelor acumulate

13)           Raportari DSP actualizate, iar in unele judete raportari de morbiditate transmise electronic automat

14)           Raportari SIUI optimizate, ajutor in recuperarea pacientilor nevalidati si a serviciilor respinse

15)           Suport tehnic adevarat, prin centru de asistenta tehnica cu oameni competenti si disponibili oricand

16)           Singurul soft unde nu sunteti doar un client ci membrul unei mari familii, COMUNITATEA ICMED, in care puteti comunica prin mesageria interna.

 

Puteti solicita o varianta demo sau o prezentare accesand : www.icmed.ro/mail.php

sau mai multe detalii la telefon: 0720 005 212 , 0256 256 256

 

Cu respect,

Șoșea Dănuț

Manager Sistem Informatic ICMed
Syonic SRL
Strada Dr. Grigore T. Popa, nr.81, Timisoara 300291, RO

callcenter:   0256 256 256
mobil:         0720 005 212
email:  
dan.sosea@syonic.eu
web:   
www.icmed.ro  www.syonic.eu   www.carddesanatate.ro

 

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro